Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Kako spletni trgovci poskrbijo za praznično vzdušje

Najčarobnejši mesec v letu, december, je že tu, prinašajoč s seboj čas obdarovanj in praznične evforije. Spletne trgovine še posebej izkoristijo to priložnost, da svojim strankam ponudijo edinstveno doživetje nakupovanja, obenem pa jih spomnijo na bližajoče se praznično vzdušje. Prihajajoči december prinaša posebne priprave spletnih trgovcev, o katerih izvemo več v tem članku, skupaj s podrobnostmi o njihovih prazničnih funkcijah.

1. Novoletna preobleka spletnih strani

Ena od prepoznavnih značilnosti praznične sezone na spletnih trgovinah je osvežitev izgleda s prazničnimi elementi. Trgovci pogosto posodobijo svoje spletne strani z novoletnimi temami, vključno s padajočimi snežinkami in prazničnimi okraski. Spremembe v dizajnu pomagajo pričarati praznično vzdušje in obiskovalce vabijo k raziskovanju ponudbe izdelkov.

Nekatere spletne trgovine izmenjujejo običajne naslovne oglase s prazničnimi slikami, ki odražajo duh sezonskih praznikov. To ne le popestri izgled spletne strani, temveč tudi nagovarja obiskovalce z vizualno privlačnostjo, povezano z decembrskim vzdušjem.

Če želite dodati snežinke na svojo stran, tako kot sem to storil sam, enostavno sledite navodilom za vstavljanje kode na stran. Kopirajte kodo v nogo strani in snežinke se bodo prikazale.

2. Praznične akcije in popusti

December je čas radodarnosti, zato mnoge spletne trgovine ponujajo posebne praznične akcije, popuste in ugodnosti. Spremljanje dnevnih ponudb, adventnih koledarjev ali posebnih božičnih paketov je odličen način, kako privabiti kupce k nakupovanju in jih nagraditi za zvestobo.

Na spletni strani Swisspower se je december pričel s prazničnim preoblikovanjem. Vse izdelčne slike so bile oplemenitene s prazničnimi grafikami, ki dodajajo pridih praznične čarobnosti. Dodatno, Swisspower predstavlja različne praznične pakete, ki obljubljajo edinstveno nakupovalno izkušnjo. Oglejte si praznično vzdušje na: Swisspower.si

3. Praznično pakiranje za popolno darilo

Spletni trgovci lahko dodatno očarajo svoje stranke s ponudbo prazničnih embalaž. Omogočite jim, da svoje izdelke naročijo v praznično obarvanih in okrašenih embalažah, ki bodo takoj pričarale praznično vzdušje. Dodajte opcijo prazničnega pakiranja med možnosti ob zaključku nakupa, s čimer boste strankam olajšali pripravo daril za svoje najbližje. Praznično pakiranje lahko vključuje tudi priloženo voščilnico ali druge personalizirane dodatke, ki bodo izdelku dodali dodatno vrednost. S tem boste ustvarili nepozabno izkušnjo pakiranja daril za stranke ter hkrati pripomogli k ustvarjanju nepozabnih prazničnih trenutkov.

Spletna trgovina Hemptouch razveseljuje stranke z darilnim pakiranjem, ki je brezplačno dodano nekaterim paketom. Za dodatno praznično noto lahko pri določenih posameznih artiklih izberete tudi darilno pakiranje z doplačilom.

4. Omejen čas za dostavo pred božičem

Da bi stranke spodbudili k pravočasnemu nakupu, mnoge spletne trgovine opozarjajo na omejen čas za dostavo pred božičem. Jasne informacije o zadnjem možnem dnevu naročila za pravočasno dostavo pod božičnim drevesom dodatno spodbujajo stranke k hitremu odločanju.

5. Personalizirane praznične ponudbe

Personalizacija je ključna tudi v prazničnem času. Spletni trgovci uporabljajo podatke o prejšnjih nakupih in obnašanju strank, da jim predstavijo personalizirane praznične ponudbe. To ustvarja občutek individualne pozornosti do stranke in povečuje možnosti za uspešen nakup.

Zgoraj je odlomek iz personaliziranega e-poštnega sporočila, ki ga stranke podjetja Hemptouch prejmejo v svoj elektronski predal.

6. Božični blogi in vsebine

Obogatitev spletne trgovine z božičnimi blogi in vsebinami ni le odličen način za izboljšanje SEO, temveč tudi priložnost za podelitev idej za darila, prazničnih receptov ali zgodb o prazničnih tradicijah. To lahko okrepi povezanost s strankami in ustvari dodano vrednost izven samega nakupovanja.

Decembrska praznična sezona je čas, ko spletne trgovine izkazujejo svojo ustvarjalnost in prilagodljivost. Z izvirnimi prazničnimi temami, akcijami, personalizacijo ter hitro in zanesljivo dostavo ustvarjajo nepozabno izkušnjo nakupovanja, ki spremlja čarobnost decembra. Ob upoštevanju omejenega časa za dostavo pred prazniki je zdaj pravi trenutek za začetek prazničnega nakupovanja na spletu.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri