Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Brezplačna analiza spletnih strani

Če že imate spletno stran, pa se vam zdi, da bi lahko potencial svetovnega spleta izkoristili boljše nam pišite ali nas pokličite in za vas bomo v avgustu brezplačno pripravili spletno analizo vaše strani. Če spletne strani še nimate nič hudega. Tudi za vas bomo našli povsem konkretne nasvete s katerimi boste lahko izboljšali svojo prisotnost na spletu in povečali število strank.

Brezplačno bomo izdelali podrobno analizo vaše spletne strani.

Posebna ponudba v mesecu avgustu 2011!

V Analizi prejmete:

  • Podrobno oceno spletne strani
  • SEO analizo (vidnost v iskalnikih Google in Najdi.si)
  • Oceno tržnega potenciala na spletu za vašo dejavnost
  • Konkretne napotke za izboljšanje spletnih strani po korakih
  • Konkretne napotke za oglaševanje po korakih

Kako vam lahko pomagamo?

brezplačna analiza spletnih straniDegriz d.o.o. je interaktivna agencija, ki je specializirana za prodajo na spletu in spletni marketing. To pomeni, da izdelujemo učinkovite spletne trgovine in prodajno usmerjene spletne strani za izdelke in storitve. Poleg tega našim strankam nudimo tudi podporo pri prodaji in oglaševanju.

Nekaj naših glavnih produktov oz. storitev:

Spletne trgovine

Idealne za podjetja, ki že imajo fizične prodajalne, pa želijo razširiti krog kupcev po vsej Sloveniji ali celo vsem svetu.

Primeri zadnjih mesecev:

..z gotovostjo lahko trdimo, da smo s spletnimi trgovinami pokrili vse najbolj prodajane panoge na spletu.

Obiščite nas in se prepričajte ali pa nas pokličite za brezplačno analizo Vašega spletnega mesta.

Produktne spletne strani

Primerne za podrobno predstavitev in prodajo produkta ali blagovne znamke. Tudi, če vaše podjetje že ima spletno stran je predstavitev na produktnih spletnih straneh lahko izjemno učinkovito marketinško orodje.

Primeri zadnjih 6-mesecev:

..v zadnjih 4 letih smo razvili mehanizem ki v kombinaciji prodajno usmerjenih tekstov zagotovo prodaja. In to zelo uspešno.

Prepričajte se in se naročite na sestanek še danes. Pokličite 040 807 231 ali pošljite email na anze@degriz.net!


Kakšne so naše cene?

Najpogostejše in za stranke pogosto tudi eno najpomembnejših vprašanj. Žal so izdelki tako različni, da cen enostavno ni mogoče spraviti v nek strukturiran cenik.

Naše stranke si običajno investicijo povrnejo že mesecu ali dveh. V študiji primera, ki smo jo naredili za spletno stran obrtnika se je investicija povrnila že pri prvem realiziranem povpraševanju, ki so ga prejeli preko spleta. Tisti mesec so prejeli kar 4 povpraševanja in realizirali 2 od njih. Pred prenovo strani povpraševanj preko spleta praktično ni bilo.

Pokličite nas ali pošljite e-mail če:

  • Želite povečati prodajo preko spleta
  • Želite več povpraševanj za vašo dejavnost
  • Bi radi temeljito prenovili vaš spletni nastop
  • Imate izdelek ali blagovno znamko, ki jo želite predstaviti (in prodati) preko spleta.
Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri