Menu
-17%Sale
Modul Facebook dinamični oglasi

Modul Facebook dinamični oglasi

Facebook s dinamičnimi oglasi zasleduje cilj popolne personalizacije oglasov glede na ciljnega uporabnika. Personalizacija se izvaja na podlagi zabeleženega uporabnikovega vedenja v spletni trgovini in na podlagi artiklov, ki jih imate v spletni trgovini. Obiskovalcu spletne trgovine se prikazujejo oglasi s artikli, za katere je izrazil zanimanje. Dinamični oglasi prikazujejo torej artikle, ki jih je mogoče dodal v košarico, pustil ali jih je celo kupil in mu zato želimo pokazati komplementarne artikle.

Možna so prednaročila!

Za naročilo ali dodatne informacije nas prosim kontaktirajte

Facebook dinamično oglaševanje deluje!

Izkoristite moč dinamičnih oglasov na Facebooku da

  • Oglašujte po meri ciljnega uporabnika in na vseh napravah. Možnost, da ciljnemu kupcu poveste svojo zgodbo na njegovemu pametnemu telefonu ali tablici je ključ do večje konverzije. Dobre zgodbe so tiste, ki prodajajo.
  • Poenostavite in racionalizirate oglaševanje. Z vzpostavitvijo Facebookovih dinamičnih oglasov avtomatizirate svoje oglaševanje. Ko uredite prenos podatkov med spletno trgovino (izvozite katalog artiklov) in oglaševalskim računom na Facebooku ter pravilno namestite sledilne kode na spletni strani, je oglaševanje preprosto in racionalno, saj se oglasi avtomatsko prilagajajo posameznemu uporabniku.
  • S Facebook dinamični oglasi se vam investicija v oglaševanje povrne v zelo kratkem času. Po dosedanjih izkušnjah naših strank je konverzijska stopnja primerljiva s tisto, ki jo beleži promet, pridobljen iz iskalnika. Ne verjamete? Preverite sami!
  • Kako lahko izkoristite Facebookove dinamične oglase in dosežete nove prodajne vrhove v vaši spletni trgovini, si preberite na našem blogu.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.