Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Urejanje strani in blokov v Magento 2 trgovini

Poznati kako se ureja vsebina v spletni trgovini nam omogoča veliko kreativnosti in da ne boste potrebovali podpore ampak boste lahko sami vse uredili smo vam pripravili hitri prikaz urejanja vsebine.

Urejanje Magneto trgovine z vklopljenim klasičnim urejevalnikom

Magento 2 page builder oz. uredniški vmesnik z dinamičnimi bloki

Page builder v novejšem Magentu je sigurno ena izmed novosti, ki so jo stranke najbolj čakale, saj omogoča precej več svobode pri kreiranju bolj dinamičnih strani. Sedaj ni več potrebno, da v primeru, ko želimo imeti neklasični izgled strani z različnimi sekcijami in postavitvami, da se moramo naučiti html kode ali za to zadevo najeti programerja. Z malo eksperimentiranja ste lahko sami oblikovalec oz. kreator vaših novih pristajalnih strani.

Video s kratkimi napotki za pomoč pri urejanju z Page builderjem v Magentu 2 sistemu

V kolikor ste pri nas naročili svojo Magento 2 trgovino imamo navado v nekaterih primerih v določenih delih Page builder izklopiti. Namreč koda, ki jo kreira sistem v nekaterih primerih ni najbolje optimalna, saj ni tako dobro optimizirana za nalaganje in prikaz, kot je lahko koda, ki je narejena po meri. Sami si seveda želimo, da bi imela vsaka trgovina Google page speed insight oceno 100/100 in zaradi tega je v nekaterih primerih stran oz. del strani brez Page builder vsebine primernejša.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri