Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Urejanje promocijskih pravil v Magento 2 trgovini

S promocijskimi pravili v Magneto spletni trgovini lahko naredimo ogromno raznovrstnih promocij. Začnemo z enostavnimi pravili in nadaljujemo z vedno bolj kompleksni. Več, kot imamo znanj, več različnih promocij lahko naredimo. Bodite le previdni, da ne naredite tako kompleksnih, da jih vaši kupci ne bod razumeli.

V sistemu imamo dve vrsti promocijskih pravil in pri vseh ogromno možnosti za pripravo pogojev promocij.

Pravilo cen kataloga

Pravila v katalogu nam omogočajo, da naredimo promocije, ki so že takoj vidne v katalogu ali strani produkta. Lahko naredimo pravilo, da vsi artikli v kategoriji Outlet 10% popust ali da so vsi artikli, ki so modre barve 1 euro manj. Pri pravilih v katalogu bodite le vedno pozorno, da pravila aktivirate, ko jih shranite, saj drugače ta ne bodo vidna.

Pravila cene košarice

Z razliko pravil v katalogu so pravila v košarici vidna, ko dodamo artikle v košarico. Imamo možnost, da se aktivirajo takoj ali s pomočjo promocijskih kuponov. Enako, kot pri prejšnjih pravilih imamo različne pogoje, ko lahko določimo, kdaj je pravilo aktivno s tem, da imamo tukaj še več možnosti, saj lahko pravila pogojujemo tudi s pogoji, kot so naslov dostave, znesek košarice itd.

Poleg cene artiklov lahko določimo tudi brezplačno dostavo, kar je pogosto v uporabi. Če želimo lahko recimo določimo, da v kolikor je vrednost košarice nad zneskom 5 eur, da je dostava brezplačna.

Video navodila za urejanje promocijskih pravil v spletni trgovini

Sistem ima tudi nekaj pomanjkljivosti in sicer se promocije, ki se določajo vezane na končno ceno artikla in ne na redno ceno tako, da pazite, da ne znižate že tako znižanih artiklov. Seveda se lahko takšno zadevo z dodatnim modulom tudi spremeni. Tako lahko dodamo promocijskim pravilom še več možnosti.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri