Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Urejanje in kreiranje novih atributov oz. polj za Magento 2 trgovino

Več, kot imajo artikli atributov oz. polj več imamo možnosti prilagoditve izgleda in bolj funkcionalno stran lahko naredimo. Po navadi, ko postavljamo projekt tako za stranko vsa ta polja mi nastavimo, da so optimalna ampak tudi potem, ko je vse postavljeno je možno delati preko administracije spremembe.

Zakaj je dobra razdelitev atributov v spletni trgovini pomembna?

Z razdelanimi atributi lahko naredimo na kategorijah boljše filtriranje. Privzeto imamo na voljo filtriranje po ceni in kategoriji tako pa lahko dodamo še filtriranje po namenu uporabe, izgledu, tehničnim specifikacijah itd. Sistem deluje tako, da če imamo v kategoriji artikle z atributi po katerih se lahko filtrira bodo ti prikazani ob strani filtriranja. Seveda mi določimo po katerih atributih bi želeli filtrirati. V različnih kategorijah pa so potem na voljo samo filtri, ki so tistim artiklom v kategoriji določeni. Npr. če imamo pralne stroje imamo filter moč motorja, prostornina in tako dalje če pa imamo oblačila pa velikost, barva itd.

Dobro je tudi če imamo primerjavo tehničnih artiklov , kjer če bomo imeli več atributov bo prikaz primerjave precej boljši, kot če imamo vse v enem polju, kot je opis artikla.

Če smo kreativni in delamo spletno trgovino po meri po navadi atribute uporabimo za različne prikaze na artiklih (npr. prikaz novega artikla, outlet, omejena zaloga itd.), lahko pa če razširimo funkcionalnosti trgovine dodamo tudi strani atributov, ki so lahko zelo dobri za optimizacijo in razdelane prikaze.

Ko imamo v trgovini recimo več blagovnih znamk lahko za vsako blagovno znamko dodamo novo stran, kjer so vidni vsi artikli te blagovne znamke. Takšna stran lahko dobi, kar nekaj obiska preko spletnega iskalnika in posledično imamo preko njega lahko kakšno prodajo več.

Strani dodamo še sliko logotipa in ta logotip lahko prikažemo na različnih straneh in vežemo na to stran.

Video navodila urejanja atributov v spletni trgovini

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri