Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Trgovina in dodajanje artiklov v košarico preko zunanje povezave

V današnjem času je spletno nakupovanje postalo bistven del našega vsakdanjega življenja. Vendar pa se uporabniki včasih ne želijo ukvarjati z dolgotrajnimi procesi od ogleda izdelka do dodajanja v košarico. S pomočjo Magento platforme in dodatne razširitve pa lahko enostavno dodate izdelke v košarico preko zunanjih strani, kot so članki iz novičarskih strani, povezave iz socialnih omrežij ali objave na blogih. Na ta način lahko ustvarite posebno pristajalno stran na vašem blogu in jo povežete s košarico vaše spletne trgovine.

Ta funkcionalnost omogoča uporabnikom, da izdelek dodajo v košarico in se takoj preusmerijo na stran za plačilo z enim samim klikom. To je zelo priročno za tiste, ki radi delijo izdelke z drugimi preko spletnih strani. Poleg tega je ta funkcija izjemno enostavna za uporabo in lahko poveča število konverzij v vaši spletni trgovini.

Če želite ponuditi svojim uporabnikom priročno nakupovalno izkušnjo, preprosto ustvarite posebno pristajalno stran in jo povežite s košarico preko Magento platforme. Dodajanje izdelkov v košarico ni bilo nikoli tako enostavno. Med ključne funkcije spadajo:

  • Neposredno dodajanje izdelkov v košarico in preusmerjanje uporabnikov na stran za plačilo/košarico z enim samim klikom.
  • Zmanjšanje števila korakov, ki so potrebni za hitro nakupovanje izdelkov.
  • Direktno dodajanje kuponov, ki so že vneseni v URL-ju.
  • Možnost dodajanja več različnih artiklov preko povezave.

Primer dodajanja artikla v trgovino preko zunanje povezave

Če želite videti, kako deluje v praksi, si oglejte spodnji posnetek, kjer smo iz WordPress pristajalne strani dodali artikel s popustom in preusmerili uporabnika direktno na stran za plačilo.

Modula za Magento 1 in 2 trenutno ni mogoče kupiti posamično, lahko pa ga naročite za vgradnjo preko našega podpornega sistema na e-poštni naslov podpora@degriz.net. Čas vgradnje s prilagoditvijo je odvisen od želenih funkcionalnosti in platforme ter znaša od 1 do 3 ure dela.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri