Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Prodaja dodatnih izdelkov in storitev na zaključku nakupa

Prodaja dodatnih izdelkov na blagajni je priljubljena praksa, ki jo izkoriščajo tako fizične kot spletne trgovine. Zadnja priložnost za povečanje vrednosti nakupne košarice je pred odhodom kupca iz vaše trgovine, zato je pomembno, da so izdelki prikazani na ustrezen način. To so običajno manjši izdelki, ki jih lahko kupci hitro in enostavno kupijo.

S prodajo dodatnih izdelkov na blagajni lahko povečate prihodke, saj so kupci že odločeni za nakup in jih lahko s pravo ponudbo prepričate v nakup dodatnega izdelka ali storitve. Učinkovita strategija za prodajo na blagajni vključuje različne dejavnike, kot so vrsta izdelkov, ciljna publika in ciljni dobiček.

Pomembno je, da se izdelki ali storitve, ki jih ponujate, ujemajo z ostalimi izdelki v vaši trgovini. Na primer, trgovina s tekstilom lahko prikazuje nakit, dodatke za lase ali pasove, medtem ko bi bilo v trgovini z živili smiselno ponuditi različne prigrizke ali žvečilni gumi. V trgovini s čevlji bi lahko ponudili sprej za nego usnja ali unikatne vezalke. V nekaterih trgovinah lahko ponudite tudi dodatno zavarovanje pošiljke ali paket presenečenja, ki vsebuje znižane artikle, ki se ne prodajajo dobro.

Personalizirana ponudba lahko vpliva na nakupno odločitev. Predlagajte kupcu izdelke ali storitve, ki se ujemajo z izdelki, ki so že v njegovi košarici. Na ta način boste pokazali, da pozorno spremljate njegove potrebe in želje. Personalizirana ponudba ima večjo možnost, da bo kupca prepričala v nakup. To lahko izvedete tako, da prikažete povezane artikle s tistimi v košarici ali takšne, ki so bili pogosto kupljeni skupaj.

Zaključno, prodaja na blagajni je priložnost za povečanje prodaje in prihodkov vaše trgovine. S pravo strategijo lahko dodatno izboljšate svojo prodajno uspešnost, zato upoštevajte ciljno publiko in izberite ustrezne izdelke ali storitve za ponudbo na blagajni.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri