Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Oglasi na seznamu artiklov

V današnjem digitalnem svetu spletna prodaja postaja vse bolj pomembna za številne trgovce. Ena od najbolj učinkovitih načinov, da povečate prodajo in promocijo svojih izdelkov, je uporaba dodatnih promocij v spletni trgovini. Poleg že obstoječih akcij, lahko s pomočjo dodatnih oglasov še dodatno spodbudite svoje kupce k nakupu.

Ponavadi je težko obvestiti o vseh aktualnih promocijah, zato je prikaz dodatnih oglasov v seznamu artiklov na kategoriji odlična rešitev. Ti oglasi vsebujejo posebne ponudbe, kot so znižani izdelki, brezplačna dostava ali posebni popusti, ki jih ponuja spletna trgovina. Namen teh oglasov je pritegniti pozornost kupcev in jih prepričati v nakup.

Dodatni oglasi so učinkoviti, ker so prikazani kupcem, ki so že zainteresirani za izdelke, ki jih prodajate. Ti kupci so že pripravljeni kupiti, zato so bolj dovzetni za ponudbe in popuste, ki jih ponujate v oglasih. To pomeni, da so dodatni oglasi dobra priložnost za povečanje prodaje. Poleg tega so dodatni oglasi lahko tudi odličen način za promocijo novih izdelkov ali storitev. Če imate novo linijo izdelkov, ki jo želite predstaviti svojim kupcem, lahko to storite preko dodatnih oglasov na straneh izdelkov. Na ta način boste kupce obvestili o novih izdelkih in spodbudili k nakupu.

Pri pripravi dodatnih oglasov je pomembno, da se osredotočite na vašo ciljno publiko in ponudite vsebine, ki bodo zanje zanimive in uporabne. Predvsem pa naj bodo oglasna sporočila kreativna in privlačna, saj boste tako lažje pritegnili pozornost in navdušili kupce za nakup. Zato se trudite, da so vaši oglasi vizualno privlačni in zanimivi, da bodo kupci želeli izvedeti več o vaših ponudbah.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri