Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Criteo za Magento 2

Morda ste že slišali za ime Criteo, vendar niste povsem razumeli, kaj je to. Preprosto povedano, Criteo je platforma za dinamično retargetiranje oglaševanja, ki se odlično ukvarja s privabljanjem ljudi ne samo na podlagi njihovih interesov in demografije, ampak tudi na podlagi njihovega nakupnega vedenja.

To doseže z uporabo obilice podatkov. Njegova napredna umetna inteligenca postavlja vprašanja, kot so - ali ste bolj nagnjeni k nakupom pozno ponoči ali prvo stvar ob koncu tedna? Kateri čas v letu je? Ste že kaj kupili? Prav to naredi Criteo tako močno oglaševalsko orodje.

Kaj so prednosti retargetinga?

  • Povezovanje s potencialnimi strankami večkrat. Povečajte število stičnih točk s strankami med nakupnim procesom, da bo vaša blagovna znamka v mislih, ko stranke ocenjujejo svoje možnosti nakupa.
  • Povečanje stopnje konverzije. Ko stranke potrebujejo čas, da se odločijo za nakup, retargeting zagotavlja vidnost blagovne znamke, ko so pripravljene na nakup.
  • Personalizacija trženja. Namesto naključnega prikaza oglasov uporabnikom ciljajte prejšnje obiskovalce in ustvarite personalizirano izkušnjo nakupa.
  • Doseganje potencialnih strank na mestih, kjer se pogosto zadržujejo. Retargeting blagovnim znamkam omogoča prikazovanje oglasov na mestih, ki jih uporabniki radi obiskujejo, vključno s priljubljenimi socialnimi omrežji.

Criteo OneTag za Magento 2

Criteo OneTag je kos programske kode, ki vam pomaga meriti in razumeti dejanja, ki jih ljudje izvajajo na vaši spletni strani. Naloži se asinhrono, kar pomeni, da ne vpliva na čas nalaganja vaše strani ali na izkušnjo kupcev.

Criteo OneTag nam omogoča zbiranje podatkov na podlagi vsake osebe, ki obišče vašo spletno stran. Ko ima nekdo interakcijo z vašo spletno stranjo (na primer, ko si ogleduje stran izdelka, dodaja izdelke v košarico itd.), Criteo OneTag zabeleži to dejanje.

Te informacije se uporabljajo za prikazovanje personaliziranih priporočil izdelkov za vaše obstoječe in nove ciljne skupine, odvisno od ciljev vaše oglaševalske kampanje.

Več dejanj, ki jih Criteo OneTag zbere, boljše so vaše kampanje pri prikazovanju oglasov ljudem, ki so najbolj verjetno, da bodo interagirali z vašo spletno stranjo.

Za Magento 2 platformo smo razvili modul, ki omogoča javljanje podatkov o različnih dogodkih na strani. Več o posameznih dogodkih si lahko preberete na uradni strani: https://help.criteo.com/kb/guide/en/all-criteo-onetag-events-and-parameters-vZbzbEeY86/Steps/775825

Za povpraševanje po modulu nam posredujte email na podpora@degriz.net in sporočite ali potrebujete OneTag oznake ali potrebujete tudi DataFeed. Sporočite tudi če potrebujete še kakšne posebne dogodke od standardnih. Po želji se lahko pripravi modul tudi za Magento 1 oz. Openmage.

Opozorilo: Po izkušnjah potrebuje Criteo na trgovini precej obiska, da lahko ima zadostno količino podatkov za optimlano delovanje tako, da ta ni najbolj primeren za manjše trgovine.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri