Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Spletna trgovina in SMS obveščanje

Verjetno ste že slišali za e-maile ob zapuščeni košarici ampak ali ste kdaj pomislili na SMS sporočila? Pri spletni trgovini nam je zelo pomembno, da se nam čim več obiskovalcev postane naših kupcev. Optimiziramo oglaševalske akcije, prilagajamo ponudbo in funkcionalnosti v trgovini, ampak še vedno nekaj kupcev zapusti košarico ravno pred nakupom. Nekaj jih lahko ujamemo z emaili ob zapuščeni košarici, ampak še boljši odziv naredijo SMS sporočila ob zapuščeni košarici.

Zakaj so SMS sporočila učinkovita?

Glavna razlika je, da imamo telefon vedno pri roki in spremljamo sporočila in klice. E-mail pa po navadi traja nekaj časa, da ga preverimo. Vsak sam imam navado, da izven delovnega časa preverim e-maile samo vsake nekaj dni.

Navadno tudi preverimo vsa SMS sporočila med tem, ko se pri e-mailih kakšen hitro znajde v reklamnih sporočilih ali pa ga strank sploh ne preberemo, ker že vemo, da gre za reklamo, ki nas mogoče tisti čas več ne zanima.

Dosti nakupov je impulzivnih, se pravi so nam aktualni za nas nekaj časa in potem nanje pozabimo in niso več aktualni. Pri SMS sporočilih lahko obiskovalca, kar hitro opomnimo o zapuščeni košarici in verjetno, da obiskovalca prepričamo o dokončanju nakupa, je precej večja.

Primer učinkovitega delovanja slovenske trgovine: 918€ porabe, 65.000€ prodaja.

Kako delujejo SMS sporočila ob zapuščeni košarici?

Ko obiskovalec pride na košarico po navadi, izpolni prvo vsa polja za naslov in nato preide na naslednje korake. Podobno, kot pri e-mailih se ob vnosu telefonske v polje sproži proces, ki v sistem za obveščanje posreduje podatek o številki. Nato sistem, če zazna, da obiskovalec ni naredil nakupa na določeno frekvenco, pošlje na vpisano številko sporočilo s povezavo do trgovine.

Frekvenco in število sporočil lahko preko nadzorne plošče določimo sami.

Kdaj so SMS sporočila za spletno trgovino še uporabna?

Enako kot pri e-mailih lahko tudi kakšno kampanjo naredimo z SMS sporočili. Na primer sedaj je ravno "Črn petek" in lahko vsem pošljemo sporočila, naj preverijo našo časovno omejeno akcijo. Lahko strankam pošljemo božično ali novoletno čestitko itd. Možnosti je promocije, je veliko enkrat, ko si naredimo bazo.

Za vse, ki niso prepričani ali bi SMS sporočila delovala, smo pripravili brezplačnih začetnih 300 sporočil in brezplačno vgradnjo modula prvim petim (5) spletnim trgovinam.

Za vgradnjo pišite na anze@degriz.net.

Akcija za brezplačno vgradnjo modula velja samo za Magento 1 in 2 trgovine. Možnos pa je modul vgraditi tudi v Shopify, Woocommerce in Prestashop.

Po porabljenih vseh sporočilih so dodatna sporočila 0,05€ na SMS (za Slovenijo). Možno je tudi pošiljanje v tuje države.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri