Menu
Knjiga: Prodaja – strategije prihodnosti

Knjiga: Prodaja – strategije prihodnosti

knjiga-prodaja-naslovnica-500x500Prodaja – strategija prihodnosti je knjiga, ki sta jo napisala Silvester Kmetič in Werner Katzengruber.

Za nakup knjige sem se odločila, ker sem videla objavo na Instagramu od kolegice, ki je pomagala pri soustvarjanju knjige. Priznam, da nisem imela ravno nekih velikih pričakovanj, ampak sem bila pozitivno presenečena nad vsebino in samo koristnostjo vsebine.

Knjigo sta avtorja napisala na podlagi desetletnih osebnih izkušenj in opazovanj podjetnikov pri prodaji, pogajanjih, zato je notri tudi veliko primerov iz prakse, kar je meni najbolj všeč.

Knjiga govori o prodaji s poudarkom na pogajanjih. Všeč mi je bila, ker sem ravno v fazi, ko se učim pogajanj :) Govori pa o zmotah pri pogajanjih, tehnikah pogajanja, načrtovanju in pripravi na pogajanja, strategijah pogajanja in psihologiji pogajanj.

Skozi knjigo avtorja opisujeta različne modele in strategije, ki so se izkazala za uspešne pri prodaji in pogajanjih. Všeč mi je, ker je knjiga lahko razumljiva, ampak moraš biti pri branju precej skoncentriran, ker je notri ogromno pomembnih informacij in tehnik, tako da zna biti malo utrujajoče.

Knjigo priporočam: vsem prodajnikom, pogajalcem in podjetnikom :)

Knjigo sem kupila kar direktno pri kolegici, sem pa videla, da jo prodajajo tudi na internetu na različnih straneh za 24,90 € - npr. TUKAJ.

OCENO PRIPRAVILA: Nastja Kramer

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.