Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Knjiga: Prodaja – strategije prihodnosti

knjiga-prodaja-naslovnica-500x500

Prodaja – strategija prihodnosti je knjiga, ki sta jo napisala Silvester Kmetič in Werner Katzengruber.

Za nakup knjige sem se odločila, ker sem videla objavo na Instagramu od kolegice, ki je pomagala pri soustvarjanju knjige. Priznam, da nisem imela ravno nekih velikih pričakovanj, ampak sem bila pozitivno presenečena nad vsebino in samo koristnostjo vsebine.

Knjigo sta avtorja napisala na podlagi desetletnih osebnih izkušenj in opazovanj podjetnikov pri prodaji, pogajanjih, zato je notri tudi veliko primerov iz prakse, kar je meni najbolj všeč.

Knjiga govori o prodaji s poudarkom na pogajanjih. Všeč mi je bila, ker sem ravno v fazi, ko se učim pogajanj :) Govori pa o zmotah pri pogajanjih, tehnikah pogajanja, načrtovanju in pripravi na pogajanja, strategijah pogajanja in psihologiji pogajanj.

Skozi knjigo avtorja opisujeta različne modele in strategije, ki so se izkazala za uspešne pri prodaji in pogajanjih. Všeč mi je, ker je knjiga lahko razumljiva, ampak moraš biti pri branju precej skoncentriran, ker je notri ogromno pomembnih informacij in tehnik, tako da zna biti malo utrujajoče.

Knjigo priporočam: vsem prodajnikom, pogajalcem in podjetnikom :)

Knjigo sem kupila kar direktno pri kolegici, sem pa videla, da jo prodajajo tudi na internetu na različnih straneh za 24,90 € - npr. TUKAJ.

OCENO PRIPRAVILA: Nastja Kramer

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri