Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Prodaja se aplikacija Tochko za izdelavo nagradnih iger

Prodajamo spletno aplikacijo Tochko (www.tochko.com), ki omogoča enostavno in hitro izdelavo viralnih spletnih nagradnih iger.


Ker smo se usmerili v druge poslovne vode in ker nam zmanjkuje časa, smo se odločili za prodajo aplikacije, saj je v njen ogromen potencial.

Aplikacija je zaživela oktobra 2014. V temu času je bilo izpeljanih okoli 100 nagradnih iger. Gre za aplikacijo s pomočjo katere si lahko vi oziroma uporabniki aplikacije enostavno kreirajo viralne nagradne igre.

Način zaslužka: Plačilo je na pridobljen kontakt, kar pomeni, da je izdelava brezplačna, medtem ko potem uporabniki aplikacije plačajo na pridobljen kontakt/email, ki so ga pridobili v nagradni igri. Ta kontakt pa pripada tudi vam kot lastniku aplikacije.
Cenik je objavljen na www.tochko.com/cenik, ampak smo naročnikom ponavadi dali dodatni cca 20% popust na ta cenik.

Nagradna igra poteka v 3 fazah:

 1. faza: sodelujoči vpiše zahteve podatke (ime, priimek, email) in odgovori na nagradno vprašanja, ter se strinja s pogoji sodelovanja. Primer najdete na www.tochko.com/nagradna-igra/lepa-v-poletje-2017
 2. faza: viralna faza v kateri lahko sodelujoči povabi preko emaila, gmail ali družbenih medijev svoje prijatelje k sodelovanju. Vsak sodelujoči v povprečju povabi 3 do 5 prijateljev.
 3. faza: zahvala za sodelovanje in možnost dodatne promocijske kode za nakup v trgovinah organizatorjev nagradne igre. Po naših izkušnjah super zadeva, ker je bilo kar nekaj promocijskih kod koriščenih.

Spletno aplikacijo smo razvili sami (torej podjetje Degriz d.o.o.). Funkcionalnosti in stvari, ki jih aplikacija Tochko zajema:

 • Unikatna oblika in dizajn aplikacije, ter domeno.
 • Aplikacija je prevedena v 4 jezike – slovenščino, hrvaščino, nemščino in italijanščino.
 • Splošni pogoji nagradne igre so pregledani z odvetnikom in informacijskim pooblaščencem, tako da ustrezajo slovenski zakonodaji.
 • Sistem registracije za uporabnike.
 • Enostavno kreiranje, urejanje in popravljanje nagradne igre za uporabnike.
 • Avtomatsko kreiranje splošnih pogojev nagradne igre.
 • Avtomatski viralni elementi vsake nagradne igre - email povabila, gmail povabila, deljenje nagradne igre.
 • Avtomatsko žrebanje nagrajencev.
 • Izvoz sodelujočih v nagradni igri v csv obliki.
 • Dinamično določanje cenikov nagradne igre.
 • Možnost več sodelujočih uporabnikov v eni nagradni igri >> na primer lahko so trije organizatorji nagradne igre.
 • Možnost pošiljanja emailov preko amazon SES strežnika ali preko lastnega smtp strežnika.
 • Vgrajen sistem za zmanjšanje spama in zlorab sistema.
 • Možnost objave blogov, novic.

K prodaji spletne aplikacije spada tudi:

 • Baza email naslovov sodelujočih. V bazi Tochka je trenutno 73.323 unikatnih emailov, ki jih lahko uporabljate za nadaljnje promocije >> v večji meri ženske srednjih let, ki jih zanima moda, zdravje. Kontakti po državah: Slovenija 81%, Hrvaška 15%, Italija 4%.
 • Facebook stran https://www.facebook.com/wwwtochko
 • Kontakti od 97 registriranih podjetij v sistem Tochko

Zraven podarimo program Sendy za pošiljanje emailov in pretekle grafične predloge nagradnih iger v psd formatu.

Prednosti za uporabnike sistema Tochka:

 • Profesionalna nagradna igra s socialno interakcijo, ki popolnoma izpolnjuje zakonodajo na področju komunikacije preko spleta
 • Brezplačne dostop in izdelava nagradne igre
 • Fleksibilno in brez tveganja - plačaš samo pridobljene email naslove iz nagradne igra
 • Hitra izdelava nagradne igre (10 minut)
 • Samostojna določitev budgeta nagradne igre
 • Brezplačne statistike nagradne igre
 • Avtomatsko žrebanje nagrajencev

V marketing samega sistema nismo vložili nič denarja, ker se z aplikacijo nismo imeli kaj dosti časa ukvarjati.

Pogodbo o prodaji in prenosu aplikacije na drugo podjetje smo pripravili skupaj s pravniki, tako da imamo ta del že pravno-legalno urejen.

Cena za spletno aplikacijo z vsemi zgoraj naštetimi postavkami znaša 20.000 € + ddv. V ceno je vštetih tudi vseh 73.323 email kontaktov.

Kontakt: nastja@degriz.net

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri