Menu
Primer dobre Facebook objave (2)

Primer dobre Facebook objave (2)

Spodaj primer Facebook objave s sliko in receptom s katero sem želela zbrati čim več všečkov, kometarjev in delitev objave. Post je bil objavljen v nedeljo ob 13 uri, ko je imela Facebook stran Zdrava prehrana in recepti cca 48.000 všečkov.

Zdrava prehrana in recepti

3 dejstva zakaj je bilo na to Facebook objavo tako dober odziv:

1. Slika! Takšna, ki je enostavno ne moreš spregledati, brez teksta na sliki in prave velikosti (max 500 x 500 pix). Objavljena je bila v sezoni bučk – zelo pomembno je, da objavljamo slike, ki so aktualne v danem času. Torej, da avgusta ne objavljamo jagod, ki rastejo junija. To velja v vsakem poslu – poleti ne objavljamo zimskih oblačil, zimskih gum, smučarskega aranžmaja, jesenskih barv,… Iz izkušenj lahko povem, da posti, kjer slika ni profesionalna bolj vžgejo kot tiste s profi sliko.

2. Čas! Najbolj vroči termin za objavo recepta za kosilo je seveda pred kosilom – torej med 11 in 13 uro. Ta je bil objavljen v nedeljo ob 13 uri.

3. Tekst! Recepti – vedno imejo zelo dober odziv. Seveda pa ne smejo biti preveč zakomplicirani in predolgi, to ljudi odbija. Namesto recepta lahko objavimo tudi kakšen nasvet s področja na katerem delamo. Nasvet mora biti takšen, da ljudem pride prav v vsakdanjem življenju.

Vsekakor je za dobro in viralno brezplačno Facebook objavo pomembno tudi število všečkov, ki jih ima stran na katero objavljamo.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.