Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Primer dobre Facebook objave (2)

Spodaj primer Facebook objave s sliko in receptom s katero sem želela zbrati čim več všečkov, kometarjev in delitev objave. Post je bil objavljen v nedeljo ob 13 uri, ko je imela Facebook stran Zdrava prehrana in recepti cca 48.000 všečkov.

Zdrava prehrana in recepti

3 dejstva zakaj je bilo na to Facebook objavo tako dober odziv:

1. Slika! Takšna, ki je enostavno ne moreš spregledati, brez teksta na sliki in prave velikosti (max 500 x 500 pix). Objavljena je bila v sezoni bučk – zelo pomembno je, da objavljamo slike, ki so aktualne v danem času. Torej, da avgusta ne objavljamo jagod, ki rastejo junija. To velja v vsakem poslu – poleti ne objavljamo zimskih oblačil, zimskih gum, smučarskega aranžmaja, jesenskih barv,… Iz izkušenj lahko povem, da posti, kjer slika ni profesionalna bolj vžgejo kot tiste s profi sliko.

2. Čas! Najbolj vroči termin za objavo recepta za kosilo je seveda pred kosilom – torej med 11 in 13 uro. Ta je bil objavljen v nedeljo ob 13 uri.

3. Tekst! Recepti – vedno imejo zelo dober odziv. Seveda pa ne smejo biti preveč zakomplicirani in predolgi, to ljudi odbija. Namesto recepta lahko objavimo tudi kakšen nasvet s področja na katerem delamo. Nasvet mora biti takšen, da ljudem pride prav v vsakdanjem življenju.

Vsekakor je za dobro in viralno brezplačno Facebook objavo pomembno tudi število všečkov, ki jih ima stran na katero objavljamo.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri