Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Konec starega in začetek novega

Prazniki so pred vrati in kmalu bomo zakorakali v novo leto 2016!

December je čas za druženje s prijatelji, kozarec ali dva zakuhančka in tista majhna razvajanja, za katera nimamo časa skozi leto. Za nas pa je hkrati tudi čas za analizo dosedanjega dela in postavljanje novih ciljev.

Tukaj pa so utrinki leta 2015, na katere smo letos še posebej ponosni.

spletni trgovec leta

1. Naše delo je bilo opaženo in nagrajeno tudi s strani strokovne javnosti

Spletna trgovina Malinca je skupaj z našo pomočjo postala Spletni trgovec leta 2015. Prav tako pa je na tekmovanju Websi osvojila 3. mesto v kategoriji Spletne trgovine.

poslovna darila

2. Bili smo nagrajeni z širokimi NASMEHI

Znesek namenjen za poslovna darila našim poslovnim partnerjem namenimo otrokom mladinskega doma Malči Beličeve. Skupaj z Aamori smo predali 60 najbolj mehkih pliškotov. Otroci so dobili novega kosmatega prijatelja, mi pa smo bili nagrajeni z njihovimi širokimi nasmehi. Neprecenljivo!

magenot davčna

3. Razvili smo lastne module za še boljše nakupovalne izkušnje vaših obiskovalcev

  • Nova hitra košarica (še za 20% izboljšanje konvertiranje košarice)
  • Ugodno procesiranje kartic (že od 1% provizije brez preusmeritve)
  • Modul za davčno blagajno

magento solution specialist4. Pridobili smo uradni certifikat s strani Magento

Anže je postal Magento »Solution Specialist«. Certifikat potrjuje visoko usposobljenost in znanje za izpeljavo kvalitetnih Magento rešitev. Lahko nam zaupate, da ste z nami v najboljših rokah!

5. Pridobili smo zaupanje VAS, cenjeni spletni trgovci.

Letos smo z vašo pomočjo zrasli za kakšen centimeter ;), pridobili nova znanja, razvili dodatne storitve, ter postali še bolj učinkoviti in hitreje odzivni. To pa je tudi priložnost, da se vam zahvalimo za zaupanje, zvestobo in včasih tudi kanček potrpežljivosti. Hvala!

Ekipa Degriza vam želi uspešno, nasmejano in zanimivo leto 2016 ter sproščene praznične dni v družbi tistih, ki jih imate najraje.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri