Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izboljšajte konverzijo vaše Magento spletne trgovine (hitrost trgovine)

V zadnjih letih je postalo običajno, da potrošniki pred nakupom obiščejo več prodajalcev na drobno, večinoma zaradi primerjave cen. To v kombinaciji s čedalje bolj zasičenimi spletnimi ponudbami pomeni, da so spletne trgovine danes v veliko bolj zahtevni situaciji kot pred nekaj leti.

Zato je danes bolj kot kdajkoli prej pomembno, da vlagate v rešitve in strategije, ki bodo omogočile priročno in poenostavljeno uporabniško izkušnjo. Ta članek se osredotoča na izboljšanje uporabniške izkušnje za Magento trgovce, ter nudi smernice za različne module, razširitve in storitve tretjih oseb, ki lahko pomagajo izboljšati splošne izkušnje, ki jih želite zagotavljati za vaše uporabnike.

Naredite spletno trgovino, ki deluje s svetlobno hitrostjo

hitrost spletne trgovine

Hitrost spletne strani je zelo pomemben del vodenja spletne trgovine. Je ena od temeljnih izkušenj kupca in ima lahko velik vpliv na stopnjo konverzije spletne trgovine. V zadnjih nekaj letih so se zaradi trgovcev, ki vlagajo na to področje, močno spremenila tudi pričakovanja uporabnikov. Opravljene meritve kažejo, da 47% potrošnikov pričakuje nalaganje strani v manj kot 2 sekundah in 40% obiskovalcev bo zapustilo spletno stran, če nalaganje traja več kot 3 sekunde. Predvideva se, da so pričakovanja obiskovalcev še večja, ne glede na opravljene ankete.

Veste kako hitra je vaša trgovina? Preverite na: https://tools.pingdom.com/fpt/ in https://pagespeed.web.dev/.

Tukaj je nekaj osnov za izboljšanje hitrosti spletne trgovine:

  • Omogočite predpomnjenje celotne strani (FPC) oziroma spletne vsebine, ki bo uporabnikom ob naslednjem obisku omogočilo hitrejše nalaganje oziroma dostop do vaše strani iz predpomnilnika. Na razpolago je več modulov. FPC bistveno pospeši čas nalaganja strani, vpliva na konverzijo prodaje ter uspešno ustvarjanje prihodkov. Predpomnjenje s platformo Magento je zelo zapleteno področje zato predlagamo da sodelujete z izkušenim Magento razvijalcem, da bi dobili največ iz njega.
  • Optimizirajte front-end elemente. Poskrbite, da bodo slike, pisave, JavaScript ali CSS datoteke optimizirane za hitrost. Zmanjšajte HTTP in slikovne zahtevke, imejte CSS urejen in optimizirajte JavaScript.
  • Stisnite svoje slike. Velike slike prispevajo k daljšemu času nalaganja spletne strani, tako da zmanjšajte velikosti slikovnih datotek, ne da bi ogrozili kakovost, z uporabo orodij kot so TinyPNG ali TinyJPEG.
  • Odstranite nepotrebne razširitve. Pojdite skozi vse razširitve na vaši spletni strani in odstranite tiste, ki niso v uporabi.
  • Nastavitev strežnik oz. gostovanje, da bo hitrost najbolj optimalna.
  • Če potrebujete več idej o tem, kako lahko optimizirate delovanje spletne strani, vam priporočamo uporabo Pingdom.com, ki je odličen brezplačen vir za razumevanje vprašanj uspešnosti oziroma hitrosti spletne strani.

Obstajajo številne spletne strani, ki so uspele povečati svojo menjalno razmerje za 50% zaradi pomembnih izboljšav uspešnosti oziroma hitrosti. Vas zanima kaj lahko naredimo za vas? Pišite nam in z veseljem lahko brezplačno preverimo kaj lahko izboljšati hitrost vaše spletne trgovine. Pomagamo pa vam lahko tudi pri izbiri najboljšega Magento gostovanja v Sloveniji.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri