Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Nova podpora za boljše zadovoljstvo

Ponovno smo posodobili naš sistem podpore, da vam lahko zagotovimo kvalitetno in zanesljivo pomoč, ko jo najbolj potrebujete.

Vsi, ki imate spletno stran, se zavedate, kako majhne spremembe lahko vplivajo na obisk vaše strani ter posledično na število nakupov. Nekatere spremembe lahko naredite sami, za druge pa potrebujete več tehničnega znanja in izkušenj.

Varnost in zanesljivost spletnega nakupovanja sta vedno na prvem mestu. V zadnjem času se pojavlja vedno več varnostnih tveganj, ki se osredotočajo na Magento platformo. Zavedamo se, da je zaupnost informacij in občutek varnosti izjemnega pomena pri nakupovanju iz domačega naslonjača.

Tu smo, da vam pomagamo! Preverite našo podporo na podpora@degriz.net!

P.S.: Če vas zanima, kako je za varnost vaše trgovine poskrbljeno, nam pišite na anze@degriz.net in lahko naredimo brezplačen hitri pregled varnosti vaše trgovine.

Poskrbite za redno vzdrževanje Magento trgovine

podpora trgovina

Podpora deluje tako, da stranke pišejo e-pošto na podpora@degriz.net in ko zahtevek pride na vrsto ga prevzame Magento strokovnjak. Z začetkom dela se začne beležiti čas, ki se nato prišteje na račun stranke. Stranke imajo redno vpogled v porabljen čas preko spletne strani. V kolikor gre za večji obseg dela, pred tem obvestimo stranko o okvirni oceni dela.

Nikoli ne zaračunavamo več ur, kot je bilo dogovorjeno in ocenjeno na podlagi zahteve. Vso delo je obračunano na minuto natančno. Tako točno veste kdaj in za koliko denarja bo storitev opravljena. Zmeraj se potrudimo, da so vsi zahtevki naslovljeni v najkrajšem možnem času.

Za nove stranke priporočamo, da se za začetek dogovorimo za dve uri dela s katero se lahko preveri vso stanje trgovine in že naredi preimern popravke za boljše delovanje. Tako dobite boljši vpogled v delo in stanje trgovine.

Za nujne zadeve se v zadevi zapiše "nujno" in so obravnavane prednostno, v nasprotnem primeru lahko traja par dni ali ur za ureditev, odvisno od zasedenosti.

Zakaj poskrbeti za redno podporo?

security-blog-magento-patches_4

V zadnjem tednu smo opazili pri trgovinah večje število vdorov in zlorab trgovine, ki so v večini primerov povezani z varnostnimi luknjami Magente. Za več informacij si preberite na uradni Magento strani.

Najpogostejši načini zlorab:

  • preko varnostne luknje nameščanje dodatnih modulov za urejanje datotek (v veliki večini pride do nedelovanja trgovine)
  • vstavljanje zlonamerne kode na strani z namenom kraja podatkov uporabnikov (blokada iz strani Googla dokler se koda ne odstrani, pri daljšem obdobju dolgotrajna blokada in neumestitev pri rezultatih iskalnika)
  • zakodiranje celotne trgovine z namenom izsiljevanja za denar

Žal so to le zadnji pogosti načini zlorab, zato vam priporočamo, da skrbite za posodobljen sistem, kopijo vse datotek in redno menjavo dostopnih podatkov.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri