040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Nova podpora za boljše zadovoljstvo

Prenovili smo in posodobili sistem podpore, saj vam želimo nuditi kvalitetno, zanesljivo in hitro pomoč, ko jo najbolj potrebujete.

Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest se zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično število nakupov imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na spletni strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami, za nekatere pa je potrebno več tehničnega znanja ter izkušenj.

podporaVarnost in zanesljivost spletnega nakupovanja je zmeraj na prvem mestu. V zadnjem času zaznavamo večje število varnostnih tveganj, ki se osredotočajo na Magento platformo. Zavedamo se, da je zaupnost informacij in občutek varnosti bistvenega pomena za opravljen nakup iz domačega naslanjača.

Tukaj pa vam na pomoč priskočimo mi! Preverite podporo na podpora@degriz.net !

P.S.: Če želite izvedeti kako je za varnost vaše trgovine poskrbljeno sedaj mi pišite na anze@degriz.net in lahko naredimo brezplačen hitri pregled varnosti trgovine.

Poskrbite za redno vzdrževanje z vzdrževalno pogodbo ali predhodnim zakupom ur!

- Vzdrževalna pogodba

podpora trgovinaOdločite se za sklenitev vzdrževalne pogodbe in si zagotovite prednostno obravnavo vseh napak vašega spletnega mesta. Pišite nam na podpora@degriz.net ali nas pokličite na 030 670 701 in takoj se mu bomo posvetili z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami.

- Predhodni zakup ur

Nudimo tudi predhoden zakup ur za vzdrževanje vašega spletnega mesta! Na podlagi predhodne potrditve in plačila vsaj 1 ure se prične z delom na dogovorjeni nalogi. Nikoli ne zaračunavamo več ur, kot je bilo dogovorjeno in ocenjeno na podlagi zahteve. Tako točno veste kdaj in za koliko denarja bo storitev opravljena. Zmeraj se potrudimo, da so vsi zahtevki naslovljeni v najkrajšem možnem času.

POZOR: Zaradi povečane količine dela priporočamo, da si zagotovite vzdrževalno pogodbo. Tako ste lahko brez skrbi, da bi morebitne nepredvidene težave vplivale na vašo prodajo ter poslovanje.

P.S.: Vsem našim rednim strankam poleg profesionalne in kvalitetne podpore nudimo tudi popuste pri nakupu modulov.


Zakaj poskrbeti za redno podporo?

security-blog-magento-patches_4V zadnjem tednu smo opazili pri trgovinah večje število vdorov in zlorab trgovine, ki so v večini primerov povezani z varnostnimi luknjami Magente. Za več informacij si preberite na uradni Magento strani.

Zadnji trije načini zlorab:

  • preko varnostne luknje nameščanje dodatnih modulov za urejanje datotek (v veliki večini pride do nedelovanja trgovine)
  • vstavljanje zlonamerne kode na strani z namenom kraja podatkov uporabnikov (blokada iz strani Googla dokler se koda ne odstrani, pri daljšem obdobju dolgotrajna blokada in neumestitev pri rezultatih iskalnika)
  • zakodiranje celotne trgovine z namenom izsiljevanja za denar (1 bitconi cca. = 480€)

Žal so to le zadnji pogosti načini zlorab, zato vam priporočamo, da skrbite za posodobljen sistem, kopijo vse datotek in redno menjavo dostopnih podatkov.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.