Menu
Nova podpora za boljše zadovoljstvo

Nova podpora za boljše zadovoljstvo

Prenovili smo in posodobili sistem podpore, saj vam želimo nuditi kvalitetno, zanesljivo in hitro pomoč, ko jo najbolj potrebujete.

Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest se zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično število nakupov imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na spletni strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami, za nekatere pa je potrebno več tehničnega znanja ter izkušenj.

podporaVarnost in zanesljivost spletnega nakupovanja je zmeraj na prvem mestu. V zadnjem času zaznavamo večje število varnostnih tveganj, ki se osredotočajo na Magento platformo. Zavedamo se, da je zaupnost informacij in občutek varnosti bistvenega pomena za opravljen nakup iz domačega naslanjača.

Tukaj pa vam na pomoč priskočimo mi! Preverite podporo na podpora@degriz.net !

P.S.: Če želite izvedeti kako je za varnost vaše trgovine poskrbljeno sedaj mi pišite na anze@degriz.net in lahko naredimo brezplačen hitri pregled varnosti trgovine.

Poskrbite za redno vzdrževanje z vzdrževalno pogodbo ali predhodnim zakupom ur!

- Vzdrževalna pogodba

podpora trgovinaOdločite se za sklenitev vzdrževalne pogodbe in si zagotovite prednostno obravnavo vseh napak vašega spletnega mesta. Pišite nam na podpora@degriz.net ali nas pokličite na 030 670 701 in takoj se mu bomo posvetili z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami.

- Predhodni zakup ur

Nudimo tudi predhoden zakup ur za vzdrževanje vašega spletnega mesta! Na podlagi predhodne potrditve in plačila vsaj 1 ure se prične z delom na dogovorjeni nalogi. Nikoli ne zaračunavamo več ur, kot je bilo dogovorjeno in ocenjeno na podlagi zahteve. Tako točno veste kdaj in za koliko denarja bo storitev opravljena. Zmeraj se potrudimo, da so vsi zahtevki naslovljeni v najkrajšem možnem času.

POZOR: Zaradi povečane količine dela priporočamo, da si zagotovite vzdrževalno pogodbo. Tako ste lahko brez skrbi, da bi morebitne nepredvidene težave vplivale na vašo prodajo ter poslovanje.

P.S.: Vsem našim rednim strankam poleg profesionalne in kvalitetne podpore nudimo tudi popuste pri nakupu modulov.


Zakaj poskrbeti za redno podporo?

security-blog-magento-patches_4V zadnjem tednu smo opazili pri trgovinah večje število vdorov in zlorab trgovine, ki so v večini primerov povezani z varnostnimi luknjami Magente. Za več informacij si preberite na uradni Magento strani.

Zadnji trije načini zlorab:

  • preko varnostne luknje nameščanje dodatnih modulov za urejanje datotek (v veliki večini pride do nedelovanja trgovine)
  • vstavljanje zlonamerne kode na strani z namenom kraja podatkov uporabnikov (blokada iz strani Googla dokler se koda ne odstrani, pri daljšem obdobju dolgotrajna blokada in neumestitev pri rezultatih iskalnika)
  • zakodiranje celotne trgovine z namenom izsiljevanja za denar (1 bitconi cca. = 480€)

Žal so to le zadnji pogosti načini zlorab, zato vam priporočamo, da skrbite za posodobljen sistem, kopijo vse datotek in redno menjavo dostopnih podatkov.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.