Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Prednosti Magento 2 spletne trgovine

Magento 2 je naslednik platforme Magento 1 in je postal eden izmed najbolj priljubljenih e-trgovinskih platform na svetu. V tem članku bomo osvetlili ključne prednosti Magento 2 spletne trgovine in vključili praktične primere, kako te prednosti lahko koristijo vašemu podjetju.

1. Bogata in zmogljiva platforma

Magento 2 se ponaša z izjemno funkcionalnostjo in zmogljivostjo. Ponuja številne vgrajene funkcije, ki olajšajo upravljanje spletne trgovine. Na primer, platforma omogoča upravljanje zaloge, spremljanje naročil, prodajo različnih vrst izdelkov in uporabo naprednih atributov za filtriranje izdelkov. Prav tako omogoča enostavno integracijo različnih plačilnih procesorjev in dostavnih storitev.

Primer: S pomočjo Magento 2 lahko ustvarite bogato in zmogljivo spletno trgovino z različnimi funkcionalnostmi, kot so prodaja izdelkov na različnih trgih, samodejno izračunavanje stroškov dostave in široka izbira plačilnih možnosti. Na eni platformi lahko upravljate več različnih trgovin z različnimi plačilnimi in dostavnimi metodami ter različnimi prikazi in še več. Na primer, postavili smo trgovino, ki je uporabljala več kot 30 različnih domen, vsaka s svojo prilagojeno vsebino in prikazi. S tem smo olajšali upravljanje in zmanjšali stroške vzdrževanja.

2. SEO-prijazna platforma

Magento 2 je zasnovan z mislijo na optimizacijo za iskalnike (SEO). Ponuja prijazne URL-je, prilagodljive meta opise, sitemaps in druge orodja, ki pomagajo izboljšati vidljivost spletne trgovine na spletnih iskalnikih.

Primer: S pravilno uporabo SEO-funkcij v Magento 2 lahko povečate organski promet in izboljšate uvrstitev trgovine v iskalnikih, kar povečuje obisk in prodajo.

3. Prilagodljivo upravljanje vsebin

Magento 2 omogoča enostavno upravljanje vsebin na spletni trgovini. Z njegovim intuitivnim vmesnikom za urejanje besedil lahko hitro in enostavno posodabljate vsebino spletnih strani.

Primer: Ko uporabljate Magento 2, lahko enostavno posodabljate besedila, slike in druge vsebine na spletni trgovini, ne da bi potrebovali posebno tehnično znanje. Poleg tega, kadar imate veliko izdelkov, omogoča funkcije, kot je skupinsko urejanje artiklov, ki omogočajo, da lahko večim artiklom hkrati spremenite določeno vrednost atributa.

Kreiranje in prilagajanje atributov izdelkov

Magento 2 omogoča enostavno ustvarjanje in prilagajanje atributov izdelkov, kar je ključno za boljše filtriranje in organizacijo izdelkov v trgovini. To omogoča strankam lažje iskanje želenih izdelkov.

Primer: Na primer, če imate spletno trgovino z oblačili, lahko ustvarite atribute, kot so "velikost", "barva" in "material", ki omogočajo strankam, da izberejo ustrezne filtre in hitro najdejo izdelke, ki jih iščejo.

4. Visoka prilagodljivost in razširljivost

Magento 2 je izjemno prilagodljiv, kar omogoča podjetjem, da oblikujejo trgovino po svojih željah. S številnimi temami in razširitvami lahko ustvarite edinstveno in privlačno spletno trgovino.

Primer: Na primer, če ste specializirana trgovina za oblačila, lahko uporabite Magento 2 za oblikovanje trgovine, ki se popolnoma prilega vaši blagovni znamki in ponuja funkcionalnosti, ki so pomembne za vaše stranke, na primer filtriranje izdelkov po velikosti, barvi in drugih atributih.

5. Zmogljivost spletne trgovine

Magento 2 je zasnovan za rast podjetja. To pomeni, da se lahko prilagodi povečanju obsega poslovanja. S pravilno konfiguracijo lahko Magento 2 brez težav podpira tudi velike spletne trgovine z na stotine tisoč izdelkov in tisoče dnevnih naročil.

Primer: Če začnete s spletno trgovino, ki ima nekaj sto izdelkov, se lahko z Magento 2 brez težav razširite in dodate tisoče izdelkov, ko vaše podjetje raste. Tudi ko boste prejeli več tisoč naročil dnevno, bo trgovina z ustreznim strežniškim okoljem zlahka obvladala to obremenitev.

Večtrgovinska in večvalutna podpora

Magento 2 omogoča enostavno upravljanje več trgovin in valut na eni sami platformi. To je izjemno koristno za podjetja, ki želijo prodajati na več trgih.

Primer: S Magento 2 lahko ustvarite več trgovin za različne geografske regije ali ciljne skupine strank ter prilagodite cene in valute za vsak trg posebej. Začnete lahko s slovensko trgovino in nato enostavno razširite svojo prisotnost na nove trge, kot so Slovaška, Poljska, Velika Britanija in še mnogo drugih.

6. Skupnost in moduli

Magento 2 ima aktivno skupnost razvijalcev in široko paleto razširitev (modulov), ki omogočajo dodajanje funkcionalnosti in izboljšanje trgovine. Mnogi od teh modulov so brezplačni in omogočajo dodajanje posebnih funkcij.

Primer: Če želite povezati svojo spletno trgovino s naprednimi sistemi za oglaševanje, kot je Klaviyo, je potrebno le namestiti brezplačen modul in nastaviti povezavo med trgovino in Klaviyo. Nato lahko preko Klaviya izvajate avtomatizirano pošiljanje e-pošte, prikazujete prijavne obrazce na spletni strani in še mnogo več.

V zaključku lahko rečemo, da je Magento 2 ena izmed najboljših izbir za spletne trgovine, ki želijo ponuditi odlično uporabniško izkušnjo, dobro optimizacijo za iskalnike, prilagodljivost, razširljivost in še mnogo več. Platforma omogoča enostavno upravljanje vsebin, podpira več trgovin in valut ter je obogatena z aktivno skupnostjo razvijalcev, ki skrbi za njen razvoj. Če želite ustvariti uspešno spletno trgovino, je Magento 2 močna izbira.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri