Menu
Posodobitev modula za davčne blagajne in pravno obvestilo

Posodobitev modula za davčne blagajne in pravno obvestilo

Vsem, ki ste pri podjetju Degriz d.o.o. kupili modul za davčne blagajne za Magento sistem sporočamo, da smo pripravili posodobitev modula.

Vsem kupcem smo poslali na email brezplačno posodobitev in navodila za namestitev. Če je slučajno niste prejeli nam lahko pišete na podpora@degriz.net in vam bomo poslali posodobitve z navodili za namestitev.

Obveščamo pa vas tudi, da modula od 1.5.2017 ne bomo več posodabljali, umaknili pa smo ga tudi iz prodaje.

Pravno obvestilo! Proizvajalec modula ni odgovoren za napačno posredovanje podatkov o davčnem zavezancu, poslovnem prostoru in podatkov iz izdanih računov. Prav tako ni odgovoren za napake, ki so vezane na nastavitve in omejitve strežnika ter napake v delovanju in konfiguraciji sistema Magento.

Proizvajalec modula ni razvijalec programske opreme za izdajanje računov pri gotovinskem poslovanju. Modul samo razširja funkcionalnost odprtokodnega sistema Magento za potrebe prenosa podatkov in davčnega potrjevanja izdanih računov. Modul se zanaša na pravilno delovanja Magento sistema, ki je v lasti podjetja Magento Inc.

Na pravilno delovanje modula vpliva delovanje sistema Magento, njegove različne funkcionalnosti in nastavitve za prenos podatkov, zato proizvajalec modula nima vpliva na pravilnost prenosa v sistem eDavki in ne prevzema odgovornosti za morebitne nepravilnosti.

Avtor: Ekipa Degriz

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.