Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Pogoji uspešne spletne predstavitve

1. Unikatna in funkcionalna podoba/dizajn

Spletna stran mora biti prilagojena namenu in panogi v kateri podjetje deluje.


2. Sporočilna vrednost in prodajna naravnanost tekstov

Spletna stran mora nositi zgodbo, ki obiskovalca zdrami in ga zadrži na strani ter ga stimulira k nakupni akciji, klicu ali oddaji povpraševanja. Tekste lahko pripravite sami, lahko se posvetujete z Degrizovimi marketinškimi strategi ali pa jih za Vas napišejo strokovno podkovani Degrizovi tekstopisci.

Hitri vodič za pisanje prodajnih in predstavitvenih tekstov


3. Optimalna razporeditev vsebine ter predvidljiva navigacija spletne predstavitve

Jasno izražena prodajna pot, enostavna funkcionalnost ter očesu prijetna razporeditev odsevajo urejeno in pregledno spletno predstavitev, ki v očeh kupca izraža zaupanje in zadovoljstvo.
Po opravljeni študiji so rezultati pokazali, da več kot 88% obiskovalcev pričakuje kontakt v glavi ter nogi strani, ki mora biti ločena od vsebinske zasnove strani.


4. Standardizirana uporabnost v vseh brskalnikih in enostavna nadgradnja strani

Le urejena stran, ki brezhibno deluje v vseh brskalnikih le ustrezno delujoča stran. Velikorat se na nas obrnejo lastniki spletnih strani, češ da jim izvajalec ni zagotovil ustreznih popravkov ali nadgradnje, ko na trg pride nova različica brskalnika (npr. IE 9). Podjetje Degriz se ažurno odziva v podobnih primerih in vsem naročnikom tako obstoječim kot novim zagotavlja ustreznost in upoštevanje standardov.


5. Podpora in svetovanje v vsakem trenutku sta ključ do uspeha

Stranki ob naročilu pripada 10 ur podpore in izobraževanja kako »se rokovati« s stranjo. Naši sistemi za urejanje strani so preprosti in jih stranke osvojijo še pred iztekom podpore.
Ker se Degrizov razvojni tim neprestano izboljšuje ima za Vašo stran pripravljene elemente, ki bodo dodatno pospešili povpraševanje in prodajo.

  • Spletne aplikacije, ki naredijo vašo stran bolj aktivno in tudi olajšajo naročila
  • Poskrbimo za optimizacijo za iskalnike
  • Predstavimo vas v socialnih omrežjih in tematsko podobnih spletnih straneh
  • Pomagamo vam pri večjem obisku z povezavami naših podpornih straneh
  • Za vas organiziramo posebne akcije, kot so nagradne igre in ankete
  • Zbiramo kontakte vaših obstoječih in potencialnih strank in jih obveščamo o novostih
  • Spremljamo naročila in dosežen promet od prodaje ter od kje so kupci prišli

Programer bo stran sprogramiral, grafik bo poskrbel za grafično podobo, marketingar pa bo poskrbel, da bo stran prodajala. Zavedamo se, da za uspešno spletno promocijo moramo povezati več strokovnjakov z določenega področja. V podjetju Degriz nam to uspeva. Učinkovitost spletne strani je ključna in to tudi sproti analiziramo.

Preberi več o podpori prodaje

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri