Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Degrizov hitri vodič za pisanje prodajnih in predstavitvenih tekstov

Spletna stran mora nositi zgodbo, ki obiskovalca zdrami in ga zadrži na strani ter ga stimulira k nakupni akciji, klicu ali oddaji povpraševanja. Tekste lahko pripravite sami, lahko se posvetujete z Degrizovimi marketinškimi strategi ali pa jih za Vas napišejo strokovno podkovani Degrizovi tekstopisci.

pisanje tekstovPri pisanju tekstov morate biti pozorni na:

Izpostavitev ključnih tem v naslovih ki izražajo prednosti uporabe

(v naslovu morate bralcu ponuditi strnjen opis tematike v največ 3 ključnih besedah)

 • Tekst mora biti slovnično urejen ter brez pravopisnih napak.
 • Uporabljajte besede, ki sporočajo uporabnost.
 • Izogibajte se dolgim spisom in pričanjem in pod posameznim naslovom uporabite največ 60 znakov za opis aktualne vsebine.
 • Vključitev iskalnikom primernih ključnih besed.
 • Če želite dodatno osvetliti problem ali rešitev med vsebino dodajte pregledno skico, ki prikazuje primer uporabe.
 • Alineje oziroma gumbki so primerni za bolj nazoren pregled vendar morajo bit stavki pod njimi zapisani z največ 7 besedami.
 • Ne uporabljajte VELIKIH črk, raje odebelite ali »markirajte« željen izraz ki bi mu radi povečali težo.
 • Pri prodajnih tekstih uporabljajte levo poravnavo.
 • Stavki ki kažejo na uporabnost se lahko pričnejo z besednimi zvezami »Ali veste, da« oziroma »Ste vedeli, da«.
 • Ponovitve besednih zvez so dovoljene, vendar le za 1 besedno zvezo na poglavje, ki je lahko hkrati odebeljena in predstavlja povezavo do druge pod-strani.
 • Dodajte primere iz prakse in mnenja resničnih uporabnikov z pravimi imeni ter starostjo ali kraja od koder prihaja.
 • Na koncu zapišite sklep zgoraj opisanega, ki je lahko poudarjen.
 • Šele na koncu posameznega poglavja lahko zapišete dodatna vprašanja, ki bralca vodijo na naslednjo pod-stran ali pa mu ponujajo, da preko obrazca odda svoj predlog, idejo ali vprašanje. Tudi ta vprašanja so lahko »markirana« ali odebeljena.
 • Povprašajte Degrizove pisce za več napotkov
Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri