Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Zakaj izbrati Degriz?

Podjetje Degriz izdeluje učinkovite in privlačne spletne predstavitve. Potencialni kupec bo na vaši spletni strani ostal dlje časa, predstavitev vašega podjetja si bo zapomnil, opravil bo nakup oziroma naročil storitve in prišel bo večkrat. To je cilj vsake spletne predstavitve.

»Spletna predstavitev podjetja ni samo obveznost ampak je tudi prodajna pot. Stran mora prodajati in mora biti učinkovita.«

Poslujemo v času, kjer morajo biti podjetja umeščena v hiter pretok informacij. Spletna stran je samo del tega. Svojim strankam svetujemo, kako se preko spleta še bolj povezati s potencialnimi in sedanjimi kupci.

Skrbimo za pritok novih kupcev, vendar ne pozabljamo na ohranjanje starih kupcev!

Zavedamo se da je potrebno za vsebino, izmenjavo mnenj, naročilo ponudb, stik s strankami preko e-obvestil in pridobivanje čim večjega obiska preko iskalnikov ter drugih spletnih strani.

Spletno predstavitev boste naročili zato, da boste z njo zaslužili. To je dejstvo, ki se ga predobro zavedamo!

Učinkovitost je za Vas ključnega pomena, zato jo mi spremljamo. Z analizo rezultatov se lahko odločamo, kako projekt narediti še bolj uspešen.
Skupaj z vami bomo prišli do najboljši spletnih rešitev za vaše podjetje.

Če že imate stran, ki bi jo radi prenovili, posodobili ali olepšali so na vrsti Degrizovi analitiki, ki vrednost Vaše pozicije na spletu najprej evalvirajo in naredijo analizo obstoječe strani.
Tako dobimo zelo pomembne izhodiščne informacije za nadaljno delo, ki so pravtako Vam lahko v veliko pomoč pri delu na terenu.
Naslednji korak je t.i. Celotna strategija in ponovni načrt umestitve vašega podjetja na spletu.
Če strani še nimate, sledite naslednjim navodilom.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri