Menu

Zakaj izbrati Degriz?

Podjetje Degriz izdeluje učinkovite in privlačne spletne predstavitve. Potencialni kupec bo na vaši spletni strani ostal dlje časa, predstavitev vašega podjetja si bo zapomnil, opravil bo nakup oziroma naročil storitve in prišel bo večkrat. To je cilj vsake spletne predstavitve.

»Spletna predstavitev podjetja ni samo obveznost ampak je tudi prodajna pot. Stran mora prodajati in mora biti učinkovita.«

Poslujemo v času, kjer morajo biti podjetja umeščena v hiter pretok informacij. Spletna stran je samo del tega. Svojim strankam svetujemo, kako se preko spleta še bolj povezati s potencialnimi in sedanjimi kupci.

Skrbimo za pritok novih kupcev, vendar ne pozabljamo na ohranjanje starih kupcev!

Zavedamo se da je potrebno za vsebino, izmenjavo mnenj, naročilo ponudb, stik s strankami preko e-obvestil in pridobivanje čim večjega obiska preko iskalnikov ter drugih spletnih strani.

Spletno predstavitev boste naročili zato, da boste z njo zaslužili. To je dejstvo, ki se ga predobro zavedamo!

Učinkovitost je za Vas ključnega pomena, zato jo mi spremljamo. Z analizo rezultatov se lahko odločamo, kako projekt narediti še bolj uspešen.
Skupaj z vami bomo prišli do najboljši spletnih rešitev za vaše podjetje.

Če že imate stran, ki bi jo radi prenovili, posodobili ali olepšali so na vrsti Degrizovi analitiki, ki vrednost Vaše pozicije na spletu najprej evalvirajo in naredijo analizo obstoječe strani.
Tako dobimo zelo pomembne izhodiščne informacije za nadaljno delo, ki so pravtako Vam lahko v veliko pomoč pri delu na terenu.
Naslednji korak je t.i. Celotna strategija in ponovni načrt umestitve vašega podjetja na spletu.
Če strani še nimate, sledite naslednjim navodilom.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.