Menu
Partnerski programi – zaslužite s spletno stranjo, socialnim profilom ali mailing listo

Partnerski programi – zaslužite s spletno stranjo, socialnim profilom ali mailing listo

Veliko spletnih strani se preživlja s prodajo oglasnega prostora, a je oglaševalce vse težje in težje najti. Razlogov za to je veliko. Najboljše oglaševalce poberejo agencije, ki imajo izkušene tržnike. Manjši založniki pa so prisiljeni, da vse sami storijo, kar pa je včasih več kot težko.

Partnerski programPrecej dobra rešitev za lastnike vseh spletnih strani (portali, blogi, novičarske strani,...) za monetezacijo so partnerski programi. Lahko jih uporabljate kot edini način monetizacije ali pa jih uporabite, da zapolnite neprodan oglaševalski prostor.

Seveda pa so partnerski programi primerni tudi za tiste, ki si želijo dodatnega zaslužka preko spleta. Veliko spletnih programov je namreč odprtih tudi za fizične osebe.

Partnerski programi delujejo tako, da preusmerite svoje obiskovalce preko oglasnih pasic ali pa povezav do spletne trgovine, le ta pa vam izplača provizijo od vsake realizirane prodaje. Sama uporaba je enostavna in je primerna tako za začetnike kot za napredne spletne založnike.

Tovrstni programi so postali zelo popularni pri spletnih trgovcih, saj predstavljajo dodaten kanal za zaslužek. Čeprav imajo partnerski programi zelo dolgo zgodovino in obstajajo praktično od samega začetka spleta (world wide web), so le ti doživeli razcvet v Sloveniji šele v zadnjem letu ali dveh.

Affiliate provizijePartnerski programi so super priložnost za spletni zaslužek, a je potrebno do njih pravilno pristopit. Večina dobrih programov ima za svoje partnerje pripravljen ves potreben marketinški material , ki jim je v pomoč pri morebitnih težavah. Dober primer takšnega partnerskega programa je program spletne trgovine life.si.

Kliknite in preverite partnerski program!

Partnerski program (affiliate program) vam izplača kar 30% od vsake uspešno zaključene prodaje in vam s tem omogoča odličen zaslužek na internetu.

V naslednji objavi si lahko lastniki spletnih trgovin preberejo kako postaviti svoj partnerski program in si dodatno povečati promet trgovin.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.