Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Partnerski programi – zaslužite s spletno stranjo, socialnim profilom ali mailing listo

Veliko spletnih strani se preživlja s prodajo oglasnega prostora, a je oglaševalce vse težje in težje najti. Razlogov za to je veliko. Najboljše oglaševalce poberejo agencije, ki imajo izkušene tržnike. Manjši založniki pa so prisiljeni, da vse sami storijo, kar pa je včasih več kot težko.

Partnerski programPrecej dobra rešitev za lastnike vseh spletnih strani (portali, blogi, novičarske strani,...) za monetezacijo so partnerski programi. Lahko jih uporabljate kot edini način monetizacije ali pa jih uporabite, da zapolnite neprodan oglaševalski prostor.

Seveda pa so partnerski programi primerni tudi za tiste, ki si želijo dodatnega zaslužka preko spleta. Veliko spletnih programov je namreč odprtih tudi za fizične osebe.

Partnerski programi delujejo tako, da preusmerite svoje obiskovalce preko oglasnih pasic ali pa povezav do spletne trgovine, le ta pa vam izplača provizijo od vsake realizirane prodaje. Sama uporaba je enostavna in je primerna tako za začetnike kot za napredne spletne založnike.

Tovrstni programi so postali zelo popularni pri spletnih trgovcih, saj predstavljajo dodaten kanal za zaslužek. Čeprav imajo partnerski programi zelo dolgo zgodovino in obstajajo praktično od samega začetka spleta (world wide web), so le ti doživeli razcvet v Sloveniji šele v zadnjem letu ali dveh.

Affiliate provizijePartnerski programi so super priložnost za spletni zaslužek, a je potrebno do njih pravilno pristopit. Večina dobrih programov ima za svoje partnerje pripravljen ves potreben marketinški material , ki jim je v pomoč pri morebitnih težavah. Dober primer takšnega partnerskega programa je program spletne trgovine life.si.

Kliknite in preverite partnerski program!

Partnerski program (affiliate program) vam izplača kar 30% od vsake uspešno zaključene prodaje in vam s tem omogoča odličen zaslužek na internetu.

V naslednji objavi si lahko lastniki spletnih trgovin preberejo kako postaviti svoj partnerski program in si dodatno povečati promet trgovin.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri