Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento urejanje statičnih strani / vsebin

Magento spletna trgovina ima zelo enostaven in pregleden urejevalnik besedil. S pomočjo tega urejevalnika lahko urejate katerokoli pod-stran vaše spletne trgovine.

Magento dodajanje statičnih vsebinNaprimer, lahko spremenite kontaktno številko na vaši kontaktni strani, uredite besedilo v pogojih poslovanja ali uredite kateri koli drug tekst v na pod-straneh v vaši spletni trgovini.

V glavnem meniju kliknite na gumb "Urednik" > "Strani" . Odpre se vam nova stran s seznamom vseh pod-strani, ki jih imate na strani vaše spletne trgovine. V razpredelnici kliknite na ime pod-strani katero želite urejati. Primer, da želimo urejati pod-stran "Splošni pogoji" Odpre se nam nova stran, kjer lahko sedaj urejamo primer pod-strani "Splošni pogoji". Za urejanje vsebine, oziroma teksta strani v levem meniju kliknemo na gumb / zavihek "Vsebina". Odpre se nam urejevalnik besedila z vsebino izbrane pod-strani. Urejevalnik je zelo pregleden in podoben tistemu v Word-u. Besedilo lahko po vaši želji odebeli, podčrta, dodajate lahko slike, obarvate pisavo,..

Po končanem urejanju kliknite v desnem zgornjem kotu na gumb »Shrani stran«. Izbrana pod-stran bo samodejno osvežena z novo vsebino na vaši domeni spletne trgovine. Za url naslov strani morate izpolniti polje "URL prikaz". Primer izpolnjenega "URL prikaz "-a z vsebino "splosni-pogoji" bo naredil povezavo na prispevek www.mojadomena.si/splosni-pogoji/. Morate vedeti, da v url naslovih ne smete uporabljati šumnikov in posebnih znakov razen minusa (-).

Magento dodajanje slik v statično stran

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri