Menu
Magento urejanje statičnih strani / vsebin

Magento urejanje statičnih strani / vsebin

Magento spletna trgovina ima zelo enostaven in pregleden urejevalnik besedil. S pomočjo tega urejevalnika lahko urejate katerokoli pod-stran vaše spletne trgovine.

Magento dodajanje statičnih vsebinNaprimer, lahko spremenite kontaktno številko na vaši kontaktni strani, uredite besedilo v pogojih poslovanja ali uredite kateri koli drug tekst v na pod-straneh v vaši spletni trgovini.

V glavnem meniju kliknite na gumb "Urednik" > "Strani" . Odpre se vam nova stran s seznamom vseh pod-strani, ki jih imate na strani vaše spletne trgovine. V razpredelnici kliknite na ime pod-strani katero želite urejati. Primer, da želimo urejati pod-stran "Splošni pogoji" Odpre se nam nova stran, kjer lahko sedaj urejamo primer pod-strani "Splošni pogoji". Za urejanje vsebine, oziroma teksta strani v levem meniju kliknemo na gumb / zavihek "Vsebina". Odpre se nam urejevalnik besedila z vsebino izbrane pod-strani. Urejevalnik je zelo pregleden in podoben tistemu v Word-u. Besedilo lahko po vaši želji odebeli, podčrta, dodajate lahko slike, obarvate pisavo,..

Po končanem urejanju kliknite v desnem zgornjem kotu na gumb »Shrani stran«. Izbrana pod-stran bo samodejno osvežena z novo vsebino na vaši domeni spletne trgovine. Za url naslov strani morate izpolniti polje "URL prikaz". Primer izpolnjenega "URL prikaz "-a z vsebino "splosni-pogoji" bo naredil povezavo na prispevek www.mojadomena.si/splosni-pogoji/. Morate vedeti, da v url naslovih ne smete uporabljati šumnikov in posebnih znakov razen minusa (-).

Magento dodajanje slik v statično stran

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.