Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento 2 urejanje sistemskih emailov

V Magento 2 lahko sistemski emaili, kot so obvestila o naročilih, potrdila o plačilih, potrditve registracije itd., urejate s pomočjo predlog e-pošte (email templates). Spodaj je postopek, kako lahko uredite sistemski email v Magento 2:

  1. Prijavite se v skrbniško konzolo Magento 2 s svojim uporabniškim imenom in geslom.
  2. Pojdite na "Trženje" v glavnem meniju in izberite "Komunikacije / Predloge e-pošt" v podmeniju.
  3. Klknite na gumb "Dodaj novo predlogo" desno zgoraj
  4. Nato izberete iz seznama predlogo, ki bi jo želeli urediti (npr. Novo naročilo) in kliknite gumb "naloži predlogo"
  5. V ime predloge dodajte ime emaila, ki vam bo služil za lastno referenco
  6. Pod imenom predloge imate ime zadeve in vsebino predloge, ki jo lahko nato uredite po svoje.
  7. Ko je predloga shranjena je pomembno, da v trgovini tudi nastavimo uporabo nove predloge saj bo drugače v uporabi privzeta. Za primer "Novega naročila" nastavimo predlogo pod "Trgovine / Nastavitve / Prodaja / E-pošte prodaje". V sekciji "Naročila" spremenimo vrednost za "Predloga potrditve novega naročila".

Privzeto so emaili narejeni tako, da imajo angleško zapisano besedilo, ki ga sistem avtomatsko prevede na podlagi naloženih prevodov. Če urejate za en jezik lahko besedilo spremenite. Spodaj primer spremembe:

<p>{{trans "Once your package ships we will send you a tracking number."}}</p>

lahko spremenite v:

<p>Ko bo vaš paket odposlan, vam bomo poslali številko za sledenje.</p>

Ko uredite e-pošto lahko naredite predogled sprememb s klikom na gumb "Predogled predloge".

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri