Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Cena izdelave spletne trgovine: Odkrijte stroške projekta s hitrim pomočnikom

Izdelava spletne trgovine je pomemben korak za vsako podjetje, ki želi uspešno prodajati izdelke ali storitve prek interneta. Eden ključnih izzivov pri izdelavi spletne trgovine je določanje stroškov, saj lahko ti variirajo glede na številne dejavnike, kot so funkcionalnosti, platforma in kompleksnost projekta. Da bi strankam omogočili boljšo predstavo o cenah, sem razvil hitri pomočnik, ki strankam omogoča poklikanje želenih funkcij in prikaz povezanih stroškov.

Pomočnik za izračun stroškov:

Hitri pomočnik za izračun stroškov izdelave spletne trgovine je zasnovan tako, da strankam omogoča enostavno oceno stroškov glede na njihove specifične zahteve. Z več kot 100 različnimi možnostmi, ki jih je mogoče izbrati, lahko stranke prilagajajo funkcionalnosti svoje spletne trgovine glede na svoje potrebe.

Izbira platforme

Na začetku pomočnika se stranke odločijo med dvema glavnima platformama: Magento 1, zdaj znano kot OpenMage, in Magento 2. Magento 2 je dražja izbira zaradi svoje večje kompleksnosti in naprednih funkcionalnosti, medtem ko je OpenMage bolj ekonomična alternativa za tiste, ki želijo ostati na platformi Magento 1 in še vedno prejemati podporo in varnostne popravke.

Ostale funkcionalnosti

Poleg izbire platforme stranke lahko nadalje prilagajajo svojo spletno trgovino z različnimi funkcionalnostmi, kot so plačilni sistemi, integracija s socialnimi omrežji, napredna analitika, večjezična podpora in še več. Vsaka funkcionalnost ima svoje povezane stroške, ki se odražajo v skupnem ocenjenem projektu.

Hitri pomočnik za izračun stroškov ima številne prednosti. Prvič, omogoča strankam, da sami raziskujejo in raziskujejo različne možnosti ter takoj vidijo povezane stroške. To jim daje boljši občutek o tem, koliko posamezna funkcionalnost stane in kako ta vpliva na celoten proračun projekta. Drugič, pomočnik je prilagodljiv, kar pomeni, da se lahko dodaja nove funkcionalnosti in s tem nudi nenehno posodabljanje stroškovnih ocen.

Cena izdelave spletne trgovine

Cena izdelave spletne trgovine je ključen dejavnik pri načrtovanju in uresničevanju uspešnega spletnega poslovanja. S hitrim pomočnikom za izračun stroškov, ki omogoča strankam prilagajanje funkcionalnosti in ocenjevanje povezanih stroškov, smo ustvarili pregleden in interaktiven način za določanje stroškov projekta.

Poleg tega strankam omogočamo prilagodljivost, da začnejo z osnovno verzijo spletne trgovine, kar omogoča bolj nadzorovan in učinkovit razvoj projekta. S tem pristopom stranke ne preobremenjujejo proračuna z vsemi funkcionalnostmi hkrati, temveč jih lahko dodajajo postopoma glede na njihove potrebe in rast poslovanja. To omogoča prilagajanje in nadgradnjo spletne trgovine skozi čas, kar je lahko ključno za dolgoročni uspeh.

Pri izdelavi spletne trgovine je pomembno imeti realističen pregled nad stroški in nenehno prilagajanje glede na spremembe in potrebe strank. Hitri pomočnik za izračun stroškov in prilagodljiv pristop omogočata strankam boljše razumevanje in načrtovanje svojega proračuna ter učinkovito izdelavo in nadgradnjo spletne trgovine.

Na podlagi pravilno ocenjenih stroškov in premišljenega pristopa k razvoju, stranke lahko dosežejo uspeh in rast svojega spletnega poslovanja na podlagi prilagojenega in skalabilnega e-trgovinskega okolja.

Če v hitrem pomočniku ne najdete želene funkcionalnosti, mi pišite na anze@degriz.net in z veseljem vam bom pomagal najti rešitev, prilagojeno vašim potrebam.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri