Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Knjigi meseca marca - Scale in Shoe Dog

9781591847243

Scale: Seven Proven Principle to Grow Your Business and Get Your Life Back

Scale: Seven Proven Principle to Grow Your Business and Get Your Life Back je knjigaki sta jo napisala David Finkel in Jeff Hoffman.

Za nakup knjige sem se odločila, ko sem poslušala predavanja Jeff Hoffmana, ki je bil letos februarja v Sloveniji. Gre za serijskega podjetnika, ki je sodeloval z vsemi večjimi svetovnimi podjetji in milijonarja, ki je med drugim ustvaril portal booking.com in priceline.com.

Knjige je napisala čisto iz osebnih izkušenj teh dveh uspešnih podjetnikov, kar pomeni ogromno koristnih nasvetov, konkretnih rešitev in primerov iz prakse, brez nepotrebne teorije.

Med drugim govori o tem, kako pripraviti strategijo podjetja, kako optimizirati procese in svoj čas, kako se spopadati z težavami v marketingu, financah, vodenju podjetja.

Knjigo priporočam: vsem podjetnikom, brez izjeme :)

Knjigo sem kupila na Bookdepository-ju za 25 €, kjer imajo v ponudbi praktično vse knjige, ki si jih zaželiš. Najbolj všeč mi je pa to, da imajo brezplačno dostavo v vse države ne glede na znesek nakupa.

Shoe Dog: A memoir by the Creator of Nike, ki jo napisal Phil Knight.

Za nakup knjige sem se odločila, ker gre za biografijo Phil Knight-a, ustanovitelja ene najbolj prepoznavnih športnih znamk na svetu NIKE.

Gre dejansko za njegovo biografijo čisto od začetne ideje, do prve prodaje, rasti podjetja in zaključi s trenutnim stanjem. Te zanima koliko truda, pametnih odločitev, pogajalskih sposobnosti, odrekanj je potrebnih, da ustvariš takšno znamko? Pri knjigi mi je bilo všeč to, da je podjetnik Phil v knjigo vključil tudi svoje zasebno življenje in izkušnje, saj to knjigo naredi, kljub temu da ima 400 strani, zelo berljivo, poučno in življenjsko.

Knjigo priporočam: vsem, ki želite stopiti v svet podjetništva in vsem tistim, ki ste že vstopili na svojo pot in potrebujete motivacijo za nadaljnjo rast in razvoj.

Knjigo lahko kupite na Bookdepository-ju za 14 € s klikom TUKAJ.

Avtor: Nastja Kramer

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri