Menu
Knjigi meseca marca - Scale in Shoe Dog

Knjigi meseca marca - Scale in Shoe Dog

1. Scale: Seven Proven Principle to Grow Your Business and Get Your Life Back je knjigaki 9781591847243sta jo napisala David Finkel in Jeff Hoffman.

Za nakup knjige sem se odločila, ko sem poslušala predavanja Jeff Hoffmana, ki je bil letos februarja v Sloveniji. Gre za serijskega podjetnika, ki je sodeloval z vsemi večjimi svetovnimi podjetji in milijonarja, ki je med drugim ustvaril portal booking.com in priceline.com.

Knjige je napisala čisto iz osebnih izkušenj teh dveh uspešnih podjetnikov, kar pomeni ogromno koristnih nasvetov, konkretnih rešitev in primerov iz prakse, brez nepotrebne teorije.

Med drugim govori o tem, kako pripraviti strategijo podjetja, kako optimizirati procese in svoj čas, kako se spopadati z težavami v marketingu, financah, vodenju podjetja.

Knjigo priporočam: vsem podjetnikom, brez izjeme :)

Knjigo sem kupila na Bookdepository-ju za 25 €, kjer imajo v ponudbi praktično vse knjige, ki si jih zaželiš. Najbolj všeč mi je pa to, da imajo brezplačno dostavo v vse države ne glede na znesek nakupa.

2. Shoe Dog: A memoir by the Creator of Nike, ki jo napisal Phil Knight.

Za nakup knjige sem se odločila, ker gre za biografijo Phil Knight-a, ustanovitelja ene najbolj prepoznavnih športnih znamk na svetu NIKE.

Gre dejansko za njegovo biografijo čisto od začetne ideje, do prve prodaje, rasti podjetja in zaključi s trenutnim stanjem. Te zanima koliko truda, pametnih odločitev, pogajalskih sposobnosti, odrekanj je potrebnih, da ustvariš takšno znamko? Pri knjigi mi je bilo všeč to, da je podjetnik Phil v knjigo vključil tudi svoje zasebno življenje in izkušnje, saj to knjigo naredi, kljub temu da ima 400 strani, zelo berljivo, poučno in življenjsko.

Knjigo priporočam: vsem, ki želite stopiti v svet podjetništva in vsem tistim, ki ste že vstopili na svojo pot in potrebujete motivacijo za nadaljnjo rast in razvoj.

Knjigo lahko kupite na Bookdepository-ju za 14 € s klikom TUKAJ.

Avtor: Nastja Kramer

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.