Menu
Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Spletne trgovine vam omogočajo veliko več kot klasične prodajalne. Trgovina je odprta 24 ur na dan in nismo vezani na eno samo lokacijo. Prodajamo povsod in kadarkoli. Nakupi iz naslonjača so vedno bolj popularni. Prodaja preko spleta se šele razvija, sploh v Slovenije, kjer so razmere v mnogočem drugačne kot v ZDA. Se jim pa zelo približujemo, po nekaterih izračunih spletna prodaja pri nas raste za 20 odstotkov na leto.

»Vedno več bomo kupovali na spletu, in sicer zaradi pomanjkanja časa in zaradi udobnosti samega nakupa. Zdaj so spletni nakupi že varnejši, kot če bi šli z debelo denarnico v trgovino, ljudje so tudi vedno bolj zaupljivi.«

Kot vodilni ponudnik postavitev odprtokodnih spletnih trgovin v Sloveniji zagotavljamo preizkušene rešitve in kvaliteto. Po postavitvi poskrbimo za vso potrebno podporo in pomoč ob začetku uporabe sistema.

Trgovine vsebujejo napreden nadzor nad kupci, različne plačilne metode (od Monete pa do kreditnih kartic in Paypal-a). Stranke vam lahko plačujejo tudi po predračunu in po povzetju.

Razvili smo sistem podpore prodaji. Privabljamo kupce iz različni spletnih strani, socialnih omrežij in iskalnikov. Pomembno je, da se spletne trgovine, ki jim izdelamo in tržimo, pojavijo tam, kjer jih morebitni kupci iščejo in takrat, ko jih iščejo. Redno analiziramo prodajo in izboljšujemo učinkovitost. Tako skupaj prodamo vedno več in smo uspešnejši.


optimizacija spletnih trgovinDolgoročno je nujno, da se v iskalnikih pojavljate zelo visoko pri iskanju ključnih besed.

To so take za katere sklepate, da kupci iščejo vaše storitve ali produkte. Na iskalnikih lahko tudi zakupite oglasni prostor. Gre za eno najbolj učinkovitih oglaševanj, ker tudi ciljate, da se prikažete vašim potencialnim strankem ob praveč času na pravem mestu. Veliko naredi že optimizacija, oglaševanje pa je tisti dodatek, ki vam pripelje še vač strank.


Oglaševanje natančno spremljamo in ugotavljamo uspešnost. S trženjem v socialnih omrežjih z nekaj kliki lahko pridobimo ogromno kupcev. Tovrstne akcije so zelo uspešne. Ljubitelji vaše spletne trgovine vas tudi na preprosto način lahko priporočajo prijateljem, kar spodbujamo z nagradami. Učinkovito je tudi, ker hitreje pridobimo zaupanje strank, kot z drugimi načini oglaševanja.

oglaševanje spletnih trgovin


spletni nakupNaše spletne trgovine vam omogočajo preprosto dodajanje novih produktov, cen, velikosti in barv.

Nastavite lahko neomejeno število uporabnikov. Omogočite jim lahko dodajanje prodajnih artiklov, spremembo cen in popustov ali pa samo sprejemanje naročil. Vsa naročila je možno spremljati tako, da natančno veste, kako je kupec našel vašo stran in kupljeni produkt. Izdelke lahko tudi poljubno izpostavite in skrbite za članke v vaši spletni trgovini.


oblikovanje spletnih trgovinIzberete lahko med vnaprej narejenimi grafičnimi podobami spletnih trgovin ali pa vam naredimo izgled primeren grafični podobi vašega podjetja oziroma blagovne znamke.

Celostno grafično podobo vašega podjetja, storitve ali blagovne znamke lahko naredimo tudi mi. Vsekakor je pomembno, da je izgled privlačen in poseben.


Ključno nam je, da se z vami o izdelavi spletne trgovine natančno pogovorimo. Pomembno je, kakšne so vaše želje in cilji. Pri vsem vam pomagamo in svetujemo. Spletno trgovino je treba že od samega začetka zapakirati tako, da bo uspešna in da bo prodajala. Zato je potreben temeljit premislek pred samo izdelavo. Po pogovoru z nami vam bo veliko bolj jasno, kaj lahko s spletno trgovino dosežete.

 

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za sestanek.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.