Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletnih trgovin

Spletne trgovine vam omogočajo veliko več kot klasične prodajalne. Trgovina je odprta 24 ur na dan in nismo vezani na eno samo lokacijo. Prodajamo povsod in kadarkoli. Nakupi iz naslonjača so vedno bolj popularni. Prodaja preko spleta se šele razvija, sploh v Slovenije, kjer so razmere v mnogočem drugačne kot v ZDA. Se jim pa zelo približujemo, po nekaterih izračunih spletna prodaja pri nas raste za več odstotkov na leto.

»Vedno več bomo kupovali na spletu, in sicer zaradi pomanjkanja časa in zaradi udobnosti samega nakupa. Zdaj so spletni nakupi že varnejši, kot če bi šli z debelo denarnico v trgovino, ljudje so tudi vedno bolj zaupljivi.«

Kot vodilni ponudnik postavitev odprtokodnih spletnih trgovin v Sloveniji zagotavljamo preizkušene rešitve in kvaliteto. Po postavitvi poskrbimo za vso potrebno podporo in pomoč ob začetku uporabe sistema.

Trgovine vsebujejo napreden nadzor nad kupci, različne plačilne metode (od PayPala pa do kreditnih kartic itd.).

Razvili smo sistem podpore prodaji. Privabljamo kupce iz različni spletnih strani, socialnih omrežij in iskalnikov. Pomembno je, da se spletne trgovine, ki jim izdelamo in tržimo, pojavijo tam, kjer jih morebitni kupci iščejo in takrat, ko jih iščejo. Redno analiziramo prodajo in izboljšujemo učinkovitost. Tako skupaj prodamo vedno več in smo uspešnejši.

Oglaševanje natančno spremljamo in ugotavljamo uspešnost.

S trženjem v socialnih omrežjih z nekaj kliki lahko pridobimo ogromno kupcev. Tovrstne akcije so zelo uspešne. Ljubitelji vaše spletne trgovine vas tudi na preprosto način lahko priporočajo prijateljem, kar spodbujamo z nagradami. Učinkovito je tudi, ker hitreje pridobimo zaupanje strank, kot z drugimi načini oglaševanja.

Spletne trgovine vam omogočajo preprosto dodajanje novih produktov, cen, velikosti in barv.

Nastavite lahko neomejeno število uporabnikov. Omogočite jim lahko dodajanje prodajnih artiklov, spremembo cen in popustov ali pa samo sprejemanje naročil. Vsa naročila je možno spremljati tako, da natančno veste, kako je kupec našel vašo stran in kupljeni produkt. Izdelke lahko tudi poljubno izpostavite in skrbite za članke v vaši spletni trgovini.

Oblikovanje spletnih trgovin po meri

Izberete lahko med vnaprej narejenimi grafičnimi podobami spletnih trgovin ali pa vam naredimo izgled primeren grafični podobi vašega podjetja oziroma blagovne znamke.

Celostno grafično podobo vašega podjetja, storitve ali blagovne znamke lahko naredimo tudi mi. Vsekakor je pomembno, da je izgled privlačen in poseben.

Ključno nam je, da se z vami o izdelavi spletne trgovine natančno pogovorimo. Pomembno je, kakšne so vaše želje in cilji. Pri vsem vam pomagamo in svetujemo. Spletno trgovino je treba že od samega začetka zapakirati tako, da bo uspešna in da bo prodajala. Zato je potreben temeljit premislek pred samo izdelavo. Po pogovoru z nami vam bo veliko bolj jasno, kaj lahko s spletno trgovino dosežete.

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za sestanek. Več o spletnih trgovinah.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri