Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Spleticna.si v prvem mesecu navdušila

Spletna parfumerija Spleticna.si je že v prvem mesecu poslovanja zabeležila izjemne rezultate. Glede obiska se lahko primerja z nekaterimi portali, ki obstajajo že dlje časa. Za to je poskrbela dobra optimizacija za iskalnike, saj se spletna stran pri iskanju ključnih besed pojavi na vrhu oziroma pod samim vrhom že od prvega dne. Svoje je dodalo tudi oglaševanje na Googlu in trženje v socialnih omrežjih, kot je Facebook.

V obdobju od 18. junija do 17. julija smo na Spleticna.si zabeležili 8.968 različnih obiskovalcev.

Vseh obiskov je bilo 13.681, ogledov strani pa 232 tisoč.

Povprečno so si stranke med vsakim obiskom ogledale 17 strani in skupaj na straneh preživele 5:53 minut.

Petina obiskovalcev je prvo stran zapustilo ob vstopu na stran.

Preko iskalnikov je največ obiskovalcev prišlo z vpisom ključne besede parfumi. V enomesečnem obdobju je bilo takih 646. Iz tega naslova je bilo opravljenih 24 transakcij, konverzija oziroma število nakupov glede na število obiskov pa znaša 3,72%.

graf2

Torej se je investicija v optimizacijo za iskalnike povrnila že v prvem mesecu, saj je bilo kar še nekaj iskanj drugih besed in posameznih parfumov.

Kar 39,33 odstotkov prihodkov je Spleticna pridobila preko iskanj na Googlu. Facebook je prinesel 30,06% prihodkov. V skupini in na strani oboževalcev se je tam nabralo preko 5000 članov, k nakupom pa so spodbudili tudi oglasi.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri