Menu
Spleticna.si v prvem mesecu navdušila

Spleticna.si v prvem mesecu navdušila

Spletna parfumerija Spleticna.si je že v prvem mesecu poslovanja zabeležila izjemne rezultate. Glede obiska se lahko primerja z nekaterimi portali, ki obstajajo že dlje časa. Za to je poskrbela dobra optimizacija za iskalnike, saj se spletna stran pri iskanju ključnih besed pojavi na vrhu oziroma pod samim vrhom že od prvega dne. Svoje je dodalo tudi oglaševanje na Googlu in trženje v socialnih omrežjih, kot je Facebook.

V obdobju od 18. junija do 17. julija smo na Spleticna.si zabeležili 8.968 različnih obiskovalcev.

Vseh obiskov je bilo 13.681, ogledov strani pa 232 tisoč.

Povprečno so si stranke med vsakim obiskom ogledale 17 strani in skupaj na straneh preživele 5:53 minut.

Petina obiskovalcev je prvo stran zapustilo ob vstopu na stran.

Preko iskalnikov je največ obiskovalcev prišlo z vpisom ključne besede parfumi. V enomesečnem obdobju je bilo takih 646. Iz tega naslova je bilo opravljenih 24 transakcij, konverzija oziroma število nakupov glede na število obiskov pa znaša 3,72%.

graf2

Torej se je investicija v optimizacijo za iskalnike povrnila že v prvem mesecu, saj je bilo kar še nekaj iskanj drugih besed in posameznih parfumov.

Kar 39,33 odstotkov prihodkov je Spleticna pridobila preko iskanj na Googlu. Facebook je prinesel 30,06% prihodkov. V skupini in na strani oboževalcev se je tam nabralo preko 5000 članov, k nakupom pa so spodbudili tudi oglasi.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.