Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Intervju: Od razvijalca spletnih strani do vodje e-trgovine: Anžetova pot z Degrizom

Objavili smo prevod intervjuja, ki je bil prvotno objavljen na strani Website Planet, kjer Anže Voh deli svojo zgodbo in vizijo pri vodenju podjetja Degriz. Spodaj si lahko preberete prevod intervjuja.


Anžetova pot z Degrizom se ni začela kot ustanovitelja, temveč kot predanega spletnega razvijalca z veliko strastjo do internetne industrije.

Sčasoma sta njegova strokovnost in zagnanost privedli do tega, da je prevzel lastništvo nad Degrizom, podjetjem, osredotočenim na gradnjo e-trgovin z visokim prometom. V intervjuju z Website Planet je Anže delil, kako mu je obsežne izkušnje pri ustvarjanju spletnih strani za velike znamke, kot sta Audi in Nivea, dale trdne temelje za delo pri Degrizu.

Pod njegovim vodstvom je Degriz zrasel v ponudnika celovitih e-trgovinskih rešitev na platformi Magento, pri čemer poudarja stalno tehnično podporo in izobraževanje strank za zagotovitev trajnega uspeha.

Kaj vas je navdihnilo za ustanovitev Degriza?

Sprva nisem bil ustanovitelj podjetja, ampak sem kasneje postal lastnik. Že od mladih let sem si želel delati v internetni industriji, zato sem začel ustvarjati spletne strani za različna podjetja in agencije. Delal sem na stotinah spletnih strani, vključno z nekaterimi zanimivimi projekti za velike znamke, kot sta Audi in Nivea. Vendar pa sem se po nekaj času naveličal razvoja spletnih strani in iskal nekaj novega.

Degriz me je pritegnil, saj so bili osredotočeni na gradnjo e-trgovin in strani z velikim prometom. Čeprav je šlo za majhno, novo podjetje, sem se jim pridružil. Ko sta se prvotna lastnika odločila, da se bosta osredotočila na svoj spletni posel, sem prevzel Degriz.

Ali lahko pojasnite ključne storitve, ki jih Degriz ponuja svojim strankam?

Naš glavni poudarek so e-trgovinske rešitve, grajene na platformi Magento (https://www.degriz.eu/e-commerce-development), skupaj z vsemi tehničnimi vidiki, povezanimi s tem. To vključuje oblikovanje, razvoj modulov in več. Ko se stranka obrne na nas z idejo, se o njej pogovorim in razvijemo najboljši možni načrt. Začnemo s predogledom oblikovanja in delamo proti končani spletni trgovini.

Vendar naša vpletenost se tam ne konča, saj se e-trgovine neprestano razvijajo. Zagotavljamo neprekinjeno tehnično podporo, dodajamo novo funkcionalnost in posodobitve, da zagotovimo, da strankinih Magento trgovin ostanejo ažurne in nadaljujejo s pretvarjanjem obiskovalcev v stranke.

Kako Degriz zagotavlja uspeh svojih e-trgovinskih rešitev?

Uspeh v e-trgovini zahteva nenehno testiranje in izboljšave. Ključni vidik je ponuditi strankam širok nabor možnosti in modulov, kar nam omogoča izpolniti katero koli zahtevo in jim zagotoviti potrebna orodja za uspeh.

Poleg tega je zelo pomembno izobraževanje strank o tem, kako učinkovito uporabljati ta orodja. Za to namenjam znaten čas komuniciranju s strankami in vzdrževanju zbirke znanja, kjer se lahko učijo novih stvari. Napisal sem več kot 200 strani o e-trgovinskih temah in imel na voljo številne izobraževalne videe in bloge.

Kaj Degriz loči od drugih ponudnikov e-trgovinskih storitev?

Glavna razlika je moje obsežne izkušnje v e-trgovinski industriji, ki trajajo že več kot 13 let. V tem času sem ustvaril več kot 150 e-trgovin (https://www.degriz.eu/porftolio). Poleg tega sem vodil tudi lasten spletni posel, kar mi je dalo vpoglede v drugo stran posla in mi omogočilo, da strankam dam dragocene nasvete na podlagi lastnih izkušenj.

Skozi leta sem naredil napake in dosegel pomembne uspehe, vse to pa prispeva k strokovnemu znanju, ki ga lahko prinesem na mizo.

Ali lahko delite kakšno nepozabno zgodbo o uspehu od stranke, ki je uporabljala Degrizove storitve?

Čeprav je bilo veliko uspešnih zgodb z ekonomskega vidika, kot je stranka, ki je prejela na tisoče naročil dnevno, je zame najspomnljivejša stranka, ki je izrazila hvaležnost za svojo odločitev za vstop v e-trgovino. Delili so, da bi morali v nasprotnem primeru takrat zapreti svoj družinski posel.

Katere prihodnje razvoje ali trende vidite kot najpomembnejše za e-trgovino?

E-trgovinsko okolje trenutno prehaja skozi velike spremembe, pričakujemo pa lahko še več preobratov v prihodnosti. Verjamem, da bosta hitrost in preprostost igrali ključni vlogi, od hitrosti nalaganja strani do odkrivanja izdelkov in hitrosti dostave naročil.

Manjše e-trgovine, ki se ne bodo zmogle prilagoditi, ponuditi edinstvenih konkurenčnih prednosti in zagotoviti odlične storitve strankam, bodo imele težave z preživetjem na razvijajočem se trgu.

Preverite intervju v angleščini na strani: https://www.websiteplanet.com/blog/degriz-interview/

Avtor prvotnega zapisa: Luka Dragović

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri