Menu

Distribucija in procesiranje naročil

Kako izdelati spletno trgovino, ki prodaja, jo racionalno in uspešno oglaševati ter kako pravilno obdelati naročilo, ga distribuirati stranki ter ob enem ponuditi končni stranki kvalitetno storitev, lahko ve le nekdo, ki pozna ta proces od začetka do konca. Podjetje DEGRIZ d.o.o. skupaj z svojim partnerskim podjetjem IRON d.o.o., pozna celoten postopek, katerega smo tudi izpopolnil in poenostavili, tako da lahko vsako naročilo ažurno in profesionalno obdelamo. Kot rezultat imamo kvalitetno obdelano naročilo, uspešno zaključen nakup in zadovoljno stranko, ki se rada vrača v našo spletno trgovino.

V primeru, da ste lastnik spletne trgovine in vam obdelovanje naročil, pošiljanje paketov in komunikacija z strankami predstavlja prevelik zalogaj, lahko celoten proces sedaj zaupate nam.

Ker je vsaka spletna trgovina zelo specifična in potrebuje manjše ali večje prilagoditve v načinu distribucije, vas prosimo, da se za vse informacije obrnete na nas osebno (preko našega kontaktnega telefona oz. preko elektronske pošte) in posebej za vas bomo sestavili ponudbo, ki bo ustrezala tipu vaše spletne trgovine.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.