Menu

Vzdrževanje spletnih trgovin

Vsi lastniki spletnih mest (spletnih strani in spletnih trgovin) se verjetno zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično tudi na število nakupov, naročil, povpraševanj, imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami v administraciji spletnega mesta, spet za druge je potrebnega nekaj več tehničnega znanja ter izkušenj.

Poskrbite za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta

Ravno tako kot je potrebno redno vzdrževati vse fizične trgovine in poslovne prostore, da bodo naše stranke in poslovni partnerji radi zahajali v njih, je nujno potrebno tudi redno vzdrževanje spletnih mest. Nekatera dela lahko opravimo sami, spet za druga je potrebna strokovna pomoč ter podpora podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z tovrstnimi deli. Dobro je vedeti in upoštevati, da je pravilno in pogosto vzdrževana spletna stran bolje uvrščena v iskalnikih Google in Najdi.si ter veliko uspešnejša pri pridobivanju novih kontaktov, naročil, povpraševanj itd.

Redno vzdrževanje spletnega mesta pa nima direktnega vpliva le na dobro pozicijo v spletnih iskalnikih, ampak ima zelo pozitiven vpliv tudi na redne obiskovalce vaše spletne strani oz. kupce v vaši spletni trgovini. Redno obnavljanje in dodajanje svežih informacij, daje videz urejenega podjetja, ki se nahaja v ozadju spletnega mesta. Privlačen in posodobljen videz, pa lahko v mnogih primerih le še pripomore pri končni odločitvi za novo naročilo, prijavo k e-novicam, povpraševanje itd.


Paket celovitega vzdrževanje vašega spletnega mesta


Podjetje DEGRIZ d.o.o. vam ponuja posebno promocijsko ceno za vzdrževanje vašega mesta in sicer za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb.

 • Redna cena za vzdrževanje spletnega mesta
 • Promocijska cena za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb ob mesečnem plačevanju stroška vzdrževanja
 • Posebna promocijska cena za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb z plačilom 50% ob podpisu pogodbe in 50% čez 6 mesecev

Vzdrževalni paket zajema


Vzdrževanje strani

Popravki strani (zraven ne spadajo razširitve in nadgradnje)

 • tehnični popravki (odpravljanje napak na strani in v kodi, ki se redno pojavljajo in katere je potrebno redno mesečno preverjati in odpravljati)
 • popravki za povečanje prodaje (popravki vsebine)
 • prilagoditve na strani z namenom povečanja prodaje (kamor sodijo manjše grafične prilagoditve stran)

Pohitritve in izboljšave v delovanju strani

Optimizacija za iskalnike

Redno prilagajanje strani za iskalnike, z podarjanjem ciljnih in pomembnih ključnih besed (povečevanje organskega prometa na strani)
Objava vaše strani na naših matičnih straneh in na naših Facebook straneh (ob podpisu pogodbe dodamo vašo stran na Degriz.net spletno stran in ob enem pripišemo krajši članek)

Brezplačno svetovanje in podpora

Preko posebne kontaktne telefonske številke in preko elektronskega naslova, imajo podpisniki vzdrževalne pogodbe ponujeno brezplačno podporo in svetovanje (od ponedeljka-petka, od 8:00 - 16:00 ure).

Dodatno

 • Brezplačna 1x letna objava v našem Life.si enovicah (preko 15.000 prejemnikov)
 • Vsi uporabniki magento trgovine prejmejo ob podpisu pogodbe tudi brezplačna in celovita navodila za urejanje administracije (obseg 35 strani).
 • Vsi podpisniki letne vzdrževalne pogodbe imajo tudi 10% popust pri nakupu dodatnih razširitev ter pri ostalih nadgradnjah svojega spletnega mesta, ki niso predmet vzdrževalne pogodbe.

Vsi popravki in vzdrževalna dela na strani, ne vzamejo več kot 3 delovne ure na mesec. Za vse večje spremembe, dodelave in nadgradnje, ki obsegajo več kot 3 delovne ure na mesec, se naredi posebna ponudba, ki ni predmet vzdrževalne pogodbe.


Ponudba po ceniku


Oglaševanje

Facebook
posebej za vas pripravimo strategijo Facebook oglaševanja in popolnoma ciljano oglasno kampanijo, za katero vam tudi dnevno pripravimo poročilo o uspešnosti vaše oglasne kampanije (plačilo znaša 10% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za Facebook oglaševanje)

Google
Za vaše individuale potrebe smo prapravili dve različne strategije Google oglaševanja

 • Osnovna strategija - zajema pripravo enostavne kampanije, z vodenim in ciljanim oglaševanjem vašega spletnega mesta po izbiri (plačilo znaša 10% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za osnovno Google oglaševanje).
 • Napredna strategija - zajema pripravo napredne in bolj strateško usmerjene kampanije, z vodenim in ciljanim oglaševanjem vašega spletnega mesta po izbiri. Dnevno prejmete tudi poročilo uspešnosti vaše kampanije (plačilo znaša 14% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za napredno Google oglaševanje)

Email marketing
1x pošiljanje 15.000 prejemnikom

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.