Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Vzdrževanje spletnih trgovin

Vsi lastniki spletnih mest (spletnih strani in spletnih trgovin) se verjetno zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično tudi na število nakupov, naročil, povpraševanj, imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami v administraciji spletnega mesta, spet za druge je potrebnega nekaj več tehničnega znanja ter izkušenj.

Poskrbite za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta

Ravno tako kot je potrebno redno vzdrževati vse fizične trgovine in poslovne prostore, da bodo naše stranke in poslovni partnerji radi zahajali v njih, je nujno potrebno tudi redno vzdrževanje spletnih mest. Nekatera dela lahko opravimo sami, spet za druga je potrebna strokovna pomoč ter podpora podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z tovrstnimi deli. Dobro je vedeti in upoštevati, da je pravilno in pogosto vzdrževana spletna stran bolje uvrščena v iskalnikih Google in Najdi.si ter veliko uspešnejša pri pridobivanju novih kontaktov, naročil, povpraševanj itd.

Redno vzdrževanje spletnega mesta pa nima direktnega vpliva le na dobro pozicijo v spletnih iskalnikih, ampak ima zelo pozitiven vpliv tudi na redne obiskovalce vaše spletne strani oz. kupce v vaši spletni trgovini. Redno obnavljanje in dodajanje svežih informacij, daje videz urejenega podjetja, ki se nahaja v ozadju spletnega mesta. Privlačen in posodobljen videz, pa lahko v mnogih primerih le še pripomore pri končni odločitvi za novo naročilo, prijavo k e-novicam, povpraševanje itd.


Paket celovitega vzdrževanje vašega spletnega mesta

Podjetje DEGRIZ d.o.o. vam ponuja posebno promocijsko ceno za vzdrževanje vašega mesta in sicer za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb.

 • Redna cena za vzdrževanje spletnega mesta
 • Promocijska cena za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb ob mesečnem plačevanju stroška vzdrževanja
 • Posebna promocijska cena za vse podpisnike letnih vzdrževalnih pogodb z plačilom 50% ob podpisu pogodbe in 50% čez 6 mesecev

Vzdrževalni paket zajema

Vzdrževanje strani

Popravki strani (zraven ne spadajo razširitve in nadgradnje)

 • tehnični popravki (odpravljanje napak na strani in v kodi, ki se redno pojavljajo in katere je potrebno redno mesečno preverjati in odpravljati)
 • popravki za povečanje prodaje (popravki vsebine)
 • prilagoditve na strani z namenom povečanja prodaje (kamor sodijo manjše grafične prilagoditve stran)

Pohitritve in izboljšave v delovanju strani

Optimizacija za iskalnike

Redno prilagajanje strani za iskalnike, z podarjanjem ciljnih in pomembnih ključnih besed (povečevanje organskega prometa na strani)
Objava vaše strani na naših matičnih straneh in na naših Facebook straneh (ob podpisu pogodbe dodamo vašo stran na Degriz.net spletno stran in ob enem pripišemo krajši članek)

Brezplačno svetovanje in podpora

Preko posebne kontaktne telefonske številke in preko elektronskega naslova, imajo podpisniki vzdrževalne pogodbe ponujeno brezplačno podporo in svetovanje (od ponedeljka-petka, od 8:00 - 16:00 ure).

Dodatno

 • Brezplačna 1x letna objava v našem Life.si enovicah (preko 15.000 prejemnikov)
 • Vsi uporabniki magento trgovine prejmejo ob podpisu pogodbe tudi brezplačna in celovita navodila za urejanje administracije (obseg 35 strani).
 • Vsi podpisniki letne vzdrževalne pogodbe imajo tudi 10% popust pri nakupu dodatnih razširitev ter pri ostalih nadgradnjah svojega spletnega mesta, ki niso predmet vzdrževalne pogodbe.

Vsi popravki in vzdrževalna dela na strani, ne vzamejo več kot 3 delovne ure na mesec. Za vse večje spremembe, dodelave in nadgradnje, ki obsegajo več kot 3 delovne ure na mesec, se naredi posebna ponudba, ki ni predmet vzdrževalne pogodbe.


Ponudba po ceniku

Oglaševanje

Facebook
posebej za vas pripravimo strategijo Facebook oglaševanja in popolnoma ciljano oglasno kampanijo, za katero vam tudi dnevno pripravimo poročilo o uspešnosti vaše oglasne kampanije (plačilo znaša 10% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za Facebook oglaševanje)

Google
Za vaše individuale potrebe smo prapravili dve različne strategije Google oglaševanja

 • Osnovna strategija - zajema pripravo enostavne kampanije, z vodenim in ciljanim oglaševanjem vašega spletnega mesta po izbiri (plačilo znaša 10% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za osnovno Google oglaševanje).
 • Napredna strategija - zajema pripravo napredne in bolj strateško usmerjene kampanije, z vodenim in ciljanim oglaševanjem vašega spletnega mesta po izbiri. Dnevno prejmete tudi poročilo uspešnosti vaše kampanije (plačilo znaša 14% od celotnega porabljenega mesečnega zneska, namenjenega za napredno Google oglaševanje)

Email marketing
1x pošiljanje 15.000 prejemnikom

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri