Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Poskrbite za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta

Vsi lastniki spletnih mest (spletnih strani in spletnih trgovin) se verjetno zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično tudi na število nakupov, naročil, povpraševanj, imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami v administraciji spletnega mesta, spet za druge je potrebnega nekaj več tehničnega znanja ter izkušenj.

vzdrževanje spletne trgovineRavno tako kot je potrebno redno vzdrževati vse fizične trgovine in poslovne prostore, da bodo naše stranke in poslovni partnerji radi zahajali v njih, je nujno potrebno tudi redno vzdrževanje spletnih mest. Nekatera dela lahko opravimo sami, spet za druga je potrebna strokovna pomoč ter podpora podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z tovrstnimi deli. Dobro je vedeti in upoštevati, da je pravilno in pogosto vzdrževana spletna stran bolje uvrščena v iskalnikih Google in Najdi.si ter veliko uspešnejša pri pridobivanju novih kontaktov, naročil, povpraševanj itd. Ravno pravilno ter redno vzdrževanje vašega spletnega mesta je lahko ključno pri višjem uvrščanju vašega spletnega mesta v iskalnikih. Iskalniki redno indeksirajo vse spletne strani, a z rednim in pravilnim urejanjem spletnega mesta lahko poskrbimo, da bodo ravno vaše spletno mesto iskalniki indeksirali pogosteje. Ko govorimo o iskalnikih je tukaj govora predvsem o največjemu izmed njih in to je Google. Za Googlov algoritem je znano, da je skrivnost in ni natančnih podatkov na podlagi katerih matematičnih formul Google rangira vašo stran v iskalniku. Kljub konstantnim spremembam v algoritmu, obstajajo stalnice in nekakšne zakonitosti, ki se ne spreminjajo in s pomočjo katerih lahko zelo pripomorete, da se bo vaša stran rangirala precej višje.

Za Google pomembni podatki na podlagi katerih uvršča vašo stran so:

  • Slikovno gradivo - kvalitetno in unikatno
  • Tekstovna vsebina - kvalitetna, unikatna in z prisotnostjo ključnih besed.
  • Izhodne povezave (povezave iz vaše strani na drugo)
  • Konsistentnost ključnih besede
  • Meta oznake
  • Vhodne povezave - povezave, ki iz drugih strani kažejo na vašo stran. Pomembno je, da na vašo stran kažejo povezave iz kvalitetnih strani.

Še ostale pomembne stvari na katere je potrebno paziti so: pomembnost vsebine, starost strani, število indeksiranih strani, podatki o strežnikih, pagerank, whois Informacije, naslovi (h1, h2, h3,..), title in Alt oznake, mapa strani (Sitemap), robots.txt

To so le nekateri dejavniki na katere je potrebno biti pozoren pri vzdrževanju spletne strani in pri procesu optimizacije za iskalnike. Pri večini vzdrževalnih del je potrebno vsaj nekaj tehničnega znanja, pri nekaterih pa tudi poglobljeno programersko znanje ter tudi dosti izkušenj iz tega področja.

Redno vzdrževanje spletnega mesta pa nima direktnega vpliva le na dobro pozicijo v spletnih iskalnikih, ampak ima zelo pozitiven vpliv tudi na redne obiskovalce vaše spletne strani oz. kupce v vaši spletni trgovini. Redno obnavljanje in dodajanje svežih informacij, daje videz urejenega podjetja, ki se nahaja v ozadju spletnega mesta. Privlačen in posodobljen videz, pa lahko v mnogih primerih le še pripomore pri končni odločitvi za novo naročilo, prijavo k e-novicam, povpraševanje itd.

Paketi in cenik vzdrževanja spletne trgovine

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri