Menu
Akcijska ponudba v mesecu Juniju

Akcijska ponudba v mesecu Juniju

Zadnja leta čedalje bolj dokazujejo kako pomembno je biti prisoten na spletu in imeti spletno trgovino oz. spletno stran, ki je prilagojena vašemu poslu in ob enem daje merljive rezultate. V mescu juniju smo pripravili posebne akcijske cene in sicer pri naročilu spletne strani ali spletne trgovine.

akcija junijZadnja leta čedalje bolj dokazujejo kako pomembno je biti prisoten na spletu in imeti spletno trgovino oz. spletno stran, ki je prilagojena vašemu poslu in ob enem daje merljive rezultate. Podjetje DEGRIZ je tudi samo na spletu prisotno že nekaj let, v tem času smo imeli priložnost sodelovati z mnogo izkušenih in manj izkušenih podjetnikov in v ponos nam je, da smo z številnimi še vedno ostali v dobrih poslovnih in tudi zasebnih odnosih. Že od samega začetka gledamo na vsak novi projekt raje kot na novo in potencialno uspešno zgodbo, zaradi tega se izogibamo sistematizirani izdelavi spletnih trgovin/strani in se vedno popolnoma prilagajamo vsaki posamezni zgodbi, kateri prilagodimo tudi samo izdelavo in ravno tako kratkoročno ter dolgoročno podporo.

Redno sodelujemo z malimi in srednje velikimi podjetji in večina od njih se prvič sreča z izdelavo spletne trgovine ali spletne strani, zato se trudimo biti čim bolj prilagodljivi, strokovni in ob enem praktični, da lahko tekom izdelave čim bolj zadovoljimo pričakovanja naročnika in da lahko v nadaljevanju nudimo čim boljšo podporo.

V mescu juniju smo pripravili posebne akcijske cene in sicer pri naročilu spletne strani ali spletne trgovine ponujamo:

  • 1 leto brezplačnega gostovanja
  • brezplačno registracijo domene

Še vedno ponujamo nakup spletne strani ali spletne trgovine in ravno tako najem spletne strani ali splete trgovine, po zelo ugodnih cenah!

NAKUP spletne strani ali trgovine:

  • Splete strani: že od 360 eur
  • Splete trgovine: že od 720 eur

NAJEM spletne strani ali trgovine:

  • Splete strani: od 24 eur na mesec
  • Splete trgovine: od 60 eur na mesec

Vsem lastnikom že obstoječih spletnih trgovin in tudi bodočim kupcem pa v mesecu juniju ponujamo 10% popust pri nakupu nadgradenj za spletne trgovine v naši spletni trgovini http://edealpro.com/ in ravno tako 10% popust pri nakupu poslovnega programa ASAP v naši spletni trgovini ASAP.si (nadvse primeren za lastnike spletnih trgovin).

Privoščite si posodobitev, s kodo za popust etrgovina

http://edealpro.com/
http://asap.si/

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.