Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Akcijska ponudba v mesecu Juniju

Zadnja leta čedalje bolj dokazujejo kako pomembno je biti prisoten na spletu in imeti spletno trgovino oz. spletno stran, ki je prilagojena vašemu poslu in ob enem daje merljive rezultate. V mescu juniju smo pripravili posebne akcijske cene in sicer pri naročilu spletne strani ali spletne trgovine.

akcija junijZadnja leta čedalje bolj dokazujejo kako pomembno je biti prisoten na spletu in imeti spletno trgovino oz. spletno stran, ki je prilagojena vašemu poslu in ob enem daje merljive rezultate. Podjetje DEGRIZ je tudi samo na spletu prisotno že nekaj let, v tem času smo imeli priložnost sodelovati z mnogo izkušenih in manj izkušenih podjetnikov in v ponos nam je, da smo z številnimi še vedno ostali v dobrih poslovnih in tudi zasebnih odnosih. Že od samega začetka gledamo na vsak novi projekt raje kot na novo in potencialno uspešno zgodbo, zaradi tega se izogibamo sistematizirani izdelavi spletnih trgovin/strani in se vedno popolnoma prilagajamo vsaki posamezni zgodbi, kateri prilagodimo tudi samo izdelavo in ravno tako kratkoročno ter dolgoročno podporo.

Redno sodelujemo z malimi in srednje velikimi podjetji in večina od njih se prvič sreča z izdelavo spletne trgovine ali spletne strani, zato se trudimo biti čim bolj prilagodljivi, strokovni in ob enem praktični, da lahko tekom izdelave čim bolj zadovoljimo pričakovanja naročnika in da lahko v nadaljevanju nudimo čim boljšo podporo.

V mescu juniju smo pripravili posebne akcijske cene in sicer pri naročilu spletne strani ali spletne trgovine ponujamo:

  • 1 leto brezplačnega gostovanja
  • brezplačno registracijo domene

Še vedno ponujamo nakup spletne strani ali spletne trgovine in ravno tako najem spletne strani ali splete trgovine, po zelo ugodnih cenah!

NAKUP spletne strani ali trgovine:

  • Splete strani: že od 360 eur
  • Splete trgovine: že od 720 eur

NAJEM spletne strani ali trgovine:

  • Splete strani: od 24 eur na mesec
  • Splete trgovine: od 60 eur na mesec

Vsem lastnikom že obstoječih spletnih trgovin in tudi bodočim kupcem pa v mesecu juniju ponujamo 10% popust pri nakupu nadgradenj za spletne trgovine v naši spletni trgovini https://edealpro.com/ in ravno tako 10% popust pri nakupu poslovnega programa ASAP v naši spletni trgovini ASAP.si (nadvse primeren za lastnike spletnih trgovin).

Privoščite si posodobitev, s kodo za popust etrgovina

https://edealpro.com/
https://asap.si/

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri