Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Zakaj spletne trgovine na Magentu?

Magento je platformo za spletno prodajo, ki vam omogoča rast in njen razvoj napoveduje revolucijo v industriji. Modularna arhitektura platforne in izjemno prilagodljivost pomeni, da vaše podjetje ni več omejeno pri spletni prodaji. Magento daje popolni nadzor!

MAGENTO ZAGOTAVLJA PRODAJNI USPEH!

magento zencart migracijaMagento je spletna trgovina sedanjosti in prihodnosti. Pogled na številke, ki kažejo več kot 2000 dodatkov, 1.5 milijona prenosov nam pove, da je stvar v popolnem razcvetu. Če smo še pred kratkim čutili pomanjkanje dodatkov je sedaj temu nepreklicno konec saj obstaja več tisoč podjetjij, ki se ukvarjajo le z razvojem spletnih modulov prilagojenih za spletno trgovino Magento.

Če pogledamo v zgodovino je Magento tam kjer je bil pred časom OsCommerce ter nato Zen Cart, le da je Magento zgrajen na modernih temeljih v smislu arhitekture, podatkovne baze ter uporabe ZEND Frameworka. Prednost spletne trgovine Magento je vsekakor podpora s stani principala, ki stalno razvija, popravlja ter dodaja funkcionalnosti, ki jih želi skupnost.

NADGRADNJE SPLETNE TRGOVINE NE POVZROČAJO IZPADA PRODAJNEGA PROCESA!

Prednost take strukture je možnost brezskrbne nadgradnje modificirane spletne trgovine Magento ob prihodu uradnih popravkov, saj ne modificirmo jedra spletne trgovine vendar dodajamo le module, ki v najslabšem primeru ne delujejo z nadgradnjo spletne trgovine in jih je potrebno le dodelati, vendar ob tem ne izpade celotno delovanje spletne trgovine. Dodatna prednost je tudi, da skrbnik spletne trgovine lahko trgovino nadgradi brez posega izdelovalca spletne trgovine saj se mu ni potrebno bati, da bo s tem povozil delo svojega izvajalca. Zakaj? Ker je vsaka dodelava strogo ločena izven jedra Magento. Tako smo lahko brezskrbno v sedlu razvoja spletne trgovine.

MAGENTO JE SINONIM VARNOSTI SPLETNE PRODAJE!

Dodatno prednost strukture ter stalnega nadgrajevanja je tudi veliko manjše tveganje za vdor v spletno trgovino, saj je spletna trgovina vedno posodobljena na zadnjo stabilno verzija. Slabost open-source aplikacij / CMS sistemov je bil ravno v tem, da so izvajalci zadevo tako močno prilagodili / modificirali, da jim je vsaka nadgradnja predstavljala precaj dodatnega dela pri združevanju popravkov s strani skupnosti in modifikacij, ki so jih naredili sami. To slabost odpravlja Magento sodobna arhitektura, zato varnost ni več težava!

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri