Menu
Zakaj spletne trgovine na Magentu?

Zakaj spletne trgovine na Magentu?

Magento je platformo za spletno prodajo, ki vam omogoča rast in njen razvoj napoveduje revolucijo v industriji. Modularna arhitektura platforne in izjemno prilagodljivost pomeni, da vaše podjetje ni več omejeno pri spletni prodaji. Magento daje popolni nadzor!

MAGENTO ZAGOTAVLJA PRODAJNI USPEH!

magento zencart migracijaMagento je spletna trgovina sedanjosti in prihodnosti. Pogled na številke, ki kažejo več kot 2000 dodatkov, 1.5 milijona prenosov nam pove, da je stvar v popolnem razcvetu. Če smo še pred kratkim čutili pomanjkanje dodatkov je sedaj temu nepreklicno konec saj obstaja več tisoč podjetjij, ki se ukvarjajo le z razvojem spletnih modulov prilagojenih za spletno trgovino Magento.

Če pogledamo v zgodovino je Magento tam kjer je bil pred časom OsCommerce ter nato Zen Cart, le da je Magento zgrajen na modernih temeljih v smislu arhitekture, podatkovne baze ter uporabe ZEND Frameworka. Prednost spletne trgovine Magento je vsekakor podpora s stani principala, ki stalno razvija, popravlja ter dodaja funkcionalnosti, ki jih želi skupnost.

NADGRADNJE SPLETNE TRGOVINE NE POVZROČAJO IZPADA PRODAJNEGA PROCESA!

Prednost take strukture je možnost brezskrbne nadgradnje modificirane spletne trgovine Magento ob prihodu uradnih popravkov, saj ne modificirmo jedra spletne trgovine vendar dodajamo le module, ki v najslabšem primeru ne delujejo z nadgradnjo spletne trgovine in jih je potrebno le dodelati, vendar ob tem ne izpade celotno delovanje spletne trgovine. Dodatna prednost je tudi, da skrbnik spletne trgovine lahko trgovino nadgradi brez posega izdelovalca spletne trgovine saj se mu ni potrebno bati, da bo s tem povozil delo svojega izvajalca. Zakaj? Ker je vsaka dodelava strogo ločena izven jedra Magento. Tako smo lahko brezskrbno v sedlu razvoja spletne trgovine.

MAGENTO JE SINONIM VARNOSTI SPLETNE PRODAJE!

Dodatno prednost strukture ter stalnega nadgrajevanja je tudi veliko manjše tveganje za vdor v spletno trgovino, saj je spletna trgovina vedno posodobljena na zadnjo stabilno verzija. Slabost open-source aplikacij / CMS sistemov je bil ravno v tem, da so izvajalci zadevo tako močno prilagodili / modificirali, da jim je vsaka nadgradnja predstavljala precaj dodatnega dela pri združevanju popravkov s strani skupnosti in modifikacij, ki so jih naredili sami. To slabost odpravlja Magento sodobna arhitektura, zato varnost ni več težava!

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.