Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

VPRAŠANJE: V kašni obliki se trženje preko socialnih omrežij razvija v tujini?

Nemčija in ostale večje evropske države imajo zaradi svoje površine in števila uporabnikov Facebooka aktivno geolokacijsko ciljanje, kjer lahko oglaševalci oglašujejo glede na regije in tako omejijo sredstva za marketinške kampanje. Cena klika tam dosega tudi evro in več, tako, da se porajajo dvomi oglaševalcev o smotrnosti oglaševanja na večjih spletnih omrežjih. Kljub višanju števila uporabnikov pa se aktivnost po uporabniku znižuje kar lahko pripišemo prezasičenosti informacij na spletu.

Posledično bo zaradi tega nastalo vedno več nišnih strani. Pri manjših socialnih omrežij lahko tako imamo večji trženjski vpliv in boljše rezultate. Nastalo be tudi veliko skupnosti, ki bodo sponzorirana iz strani podjetij. Podjetja bodo sama zgradila socialno skupnost ali pa za to delo najela podjetja, ki bodo to storila za njih.

Kaj bi svetovali podjetjem, ki še ne uporabljajo socialnih omrežij pri svojem poslovanju? Kako se naj tega lotijo?

Neaktivni oziroma slabo aktivni profili na socialnih omrežjih ne dajejo dobre podobe podjetja. Če podjetnik nima izkušenj in časa za obdelovanje in lansiranje aktualnih informacij naj poišče ustrezno podjetje, ki mu bo upravljalo te aktivnosti. Seveda pa je smisel vsakega profila na socialnem omrežju informiranje in preusmeritev potencialnih kupcev na storitev ali izdelek ter pridobitev povpraševanja. V kolikor podjetnik nima ustrezne predstavitvene strani ali spletne trgovine pa je to prvi pogoj, ki ga mora zadostiti.

Imate vprašanje? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili!

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri