Menu
Review knjige ''Katerih 7 točk prodajnega pogovora postavi vaš brand v srce vaših strank?''

Review knjige ''Katerih 7 točk prodajnega pogovora postavi vaš brand v srce vaših strank?''

katerih-7-tock-prodajnega-pogovora-postavi-vas-brandKnjigo, ki je plod slovenske avtorice Petre Knez Bahor sem prebrala v cca dveh urah na plaži na Tenerifih :) Super kavica, senčka, pogled na plažo s črnim vulkanskim peskom, zvok morskih valov in knjiga v roki. Ni ga boljšega!

Knjiga je zelo berljiva in lahkotno napisana. V njej se skriva ogromno nasvetov za grajenje blagovne znamke preko telefonskih pogovorov. Všeč so mi bile pozitivne in motivacijske misli, ki se skrivajo v knjigi med poglavji in kratki povzetki poglavij. Tako, da res ne pozabiš ključnih točk.

V branje bi jo priporočala vsem podjetnikom in managerjem, ki imate telefonsko podporo za stranke v podjetju ali le-to outsourcate. Zelo jo priporočam v branje tudi spletnim trgovcem in prodajalcem.

Notri so super razloženi tudi KPI-ji za klicne centre in slovarček izrazov (slo-ang), ki se uporabljajo pri telefonski & spletni prodaji in ga do sedaj še nisem nikjer zasledila.

Sama sem kar nekaj vsebine poznale že iz prakse in drugih izobraževanj, ampak je bila obnovitev znanja in pomembnih točk več kot dobrodošla.

Knjigo lahko kupite na www.kontaktni-center.org/knjiga/

Avtor: Nastja Kramer

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.