Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Plan Facebook objav za uspešno komunikacijo

Za uspešno Facebook komunikacijo je potrebno narediti strategijo Facebook komuniciranja. Na podlagi strategije pa si je potrebno pripraviti plan objav. Jaz sem si naredila plan objav, ki ga tedensko ponavljam.

Kako si naredimo plan?

Vsak dan objavim tako 5 oziroma 6 Facebook objav (postov). Facebook objave (poste) pripravljam 2krat mesečno, kar mi vzame dvakrat po 15 ur. Časovno:

 • 1. Objava med 7 in 9 uro
 • 2. Objava med 9 in 12 uro
 • 3. Objava med 12 in 15 uro
 • 4. Objava med 19 in 21 uro
 • 5. Objava med 21 in 23 uro

Vsak dan objavim dve prodajni objavi (posta), 2 neprodajni objavi (posta) in en recept. Med neprodajne objave štejem nagradne igre, brezplačne e-knjižice,vice, uganke, misli (lepe, pozitivne, motivacijske), lastne slike iz narave in vrta, lastne slike iz delovnega mesta, sezonske slike, povabila k oddajanju receptov, izbiranje izdelka tedna, … Med prodajne objave štejem dnevne, tedenske, mesečne akcije, izpostavitev paketov in izdelkov iz spletne strani. Prednost dam tistim, ki se dobro prodajajo. Pri tem je potrebno paziti, da nismo naravnani k direktni prodaji, ampak smo bolj osveščevalni. Primer:

Uspešna komunikacija na Facebooku

Na kaj je potrebno biti pozoren pri pripravi objav

Ljudi je potrebno pozvati h komunikaciji oziroma jim dati jasna navodila kaj morajo narediti. To pomeni, da jim jasno povemo:

 • klikni tukaj za več informacij
 • všečaj, komentiraj, deli sliko
 • vpiši v komentar kaj bi izbral ti
 • vpiši v komentar katera je tvojo najljubšo (primer začimbo)
 • všečkaj sliko, če se strinjaš
 • všečkaj sliko, če imaš rad (primer pečen kostanj)
 • deli sliko in sodeluj v nagradni igri
 • deli sliko in obvesti prijatelje o tej super akciji
Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri