Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Nagradne igre naj navdušijo vaše potencialne kupce

Zakaj je izdelava nagradne igre pametna odločitev?

Izdelava nagradne igre je storitev, ki povečuje bazo vaših potencialnih kupcev in je zato pametna odločitev. Facebook je eno izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij, kjer vsakodnevno lahko pridobivate nove potencialne kupce. K sodelovanju jih lahko povabite z različnimi nagradnimi igrami, ter jim v zameno za sodelovanje ponudite nagrado. Na tak način jih pridobite med svoje potencialne kupce in povečate prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Katere prednosti prinaša izdelava nagradne igre?

Izdelava nagradnih iger
 • za vas pripravimo koncept nagradne igre,
 • pomagamo vam pri izbiri glavne nagrade in tolažilnih nagrad,
 • pripravimo celostno grafično podobo nagradne igre,
 • poskrbimo za programiranje aplikacije in zanesljivo gostovanje,
 • učinkovito oglašujemo nagradno igro,
 • uredimo vse potrebne pravne zadeve okoli nagradne igre (pravila in navodila nagradne igre),
 • poročamo o uspešnosti nagradne igre,

Vi pa z nagradno igro:

 • pridobite novo bazo potencialnih kupcev (e-maili, telefonske številke…),
 • poveča se vam obisk spletnih obiskovalcev vaše strani ali trgovine,
 • prepoznavnost vaše blagovne znamke lahko sunkovito naraste.

Kakšne nagradne igre so največkrat uporabljene na spletu?

Načeloma se naročniki najraje in največ odločajo za dva tipa nagradnih iger:

 • Viralne nagradne igre in
 • Facebook nagradne igre

Viralne igre delujejo na način »povabi prijatelja« in se hitro širijo med uporabniki spleta. S tovrstnimi igrami se da pridobiti večjo uspešnost kot pri običajnih nagradnih igrah, vendar pa mora biti koncept zelo privlačen, da se prijatelji odzovejo na povabilo.

Facebook nagradne igre izkoriščajo socialno omrežje Facebook, ki ga uporablja največ uporabnikov socialnih omrežij, zato je to medij, ki doseže največ potencialnih kupcev oz. igralcev, ki bodo to še postali.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri