Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletne strani

Sprostite se, sedite in si privoščite kavico.

Privoščite si učinkovito spletno stran za ceno
samo 1 kavice dnevno.

Dobra spletna podoba je nujna za vsako že uveljavljeno ali mlado podjetje.

Za kvaliteto ni potrebno celo premoženje, privoščite si kavico, privoščite si spletno stran preverjene kakovosti za ceno ene kavice dnevno.

Zahtevajte ponudbo zdaj!

Vrhunske reference

V želji po preseganju želja našega naročnika, poskrbimo za vrhunsko grafično podobo ter funkcionalnost popolnoma prilagojeno vašim potrebam in željam. Vaša grafična podoba ter funkcionalnost bo v skladu z najvišjimi standardi ta hip. Vaša spletna identiteta bo prikazana v najboljši luči, na vas je le da jo izkoristite.

Zaupali so nam že mnogi, naše reference govorijo same po sebi. Ne glede na veliko povpraševanje se vsakega projekta lotimo celovito ter ga naročniku predamo kot profesionalno narejen izdelek. Naj se med našimi številnimi referencami znajde tudi vaša nova spletna stran. Z našo vsestransko podporo bomo poskrbeli, za pogoje, da tudi vaša spletna stran postane eden izmed naših bolj odmevnih projektov.

Prepričajte se sami, preverite reference!

predstavitev spletne strani

Bodite vidni

Predstavite svoje proizvode, storitve in vaše podjetje. Trenutno je na spletu 200.000 Slovencev, ki iščejo podatke o nakupih in podjetjih. Ali ste prepričani, da ste dobro predstavljeni na spletu?

Tudi pred vsakim pomembnim dogodkom dobro pomislimo h kateremu frizerju bomo šli, kakšno obleko si bomo nadeli in h kateri kozmetičarki bodo odšle dame. Dobro se zavedamo, da bomo z svojo urejeno zunanjo podobo dajali izgled ravno tako urejenega in kvalitetnega podjetja. Naj bo vaša spletna podoba v skladu z najnovejšimi smernicami in na nivoju najboljših podjetij ta hip.

Funkcionalno in grafično posegamo po najvišjih standardih. Z nami bo vaša spletna stran v dobrih rokah.

hitro in enostavno do spletne strani

Hitro in enostavno do spletne strani

Poskrbimo za vse, kar potrebujete za popoln spletni nastop. Od vas zahtevamo le 30 min časa in že bomo začeli z izdelavo:

  1. Oddajte povpraševanje!
  2. Mi vas kontaktiramo za potrebne informacije.
  3. Predstavimo vam rešitev, katero ocenite.
  4. Vse ostalo mi pripravimo za vas!

V roku 5ih dni vam pripravimo osnutek, nato lahko v 14ih dneh pričakujete dokončano spletno stran. Hitro, enostavno, za ceno ene kavice na dan do vrhunsko izdelane spletne strani.

učinkovite spletne strani

Lepo predvsem pa učinkovito

Strani ne izgledajo le lepo ampak so tudi učinkovite. Z marketinškimi metodami poskrbimo za maksimizacijo povpraševanja in obiska na vaši strani.

Smo ekipa interaktivnih oblikovalcev ter strategov in smo tukaj, da skupaj pridemo do najboljših rezultatov. Vaša nova spletna stran bo postala vaše pozdravno okno v virtualni svet. Ker sami ne le izdelujemo spletne strani ampak tudi v praksi testiramo odzivnost naših mnogih spletnih projektov, vemo z zagotovostjo kakšna spletna stran daje najboljše rezultate. Dnevno sledimo najnovejšim trendom, zato so naši izdelki vedno v skladu z najsodobnejšimi trendi izdelave spletnih strani. Naše izkušnje so naš največji učitelj, zato ni potrebe da sami naredite začetniške napake katerih pasti že poznamo.

kvalitetne spletne strani

Kvaliteta zagotovljena

Že naš največji slovenski pesnik je rekel: “le čevlje sodi naj Kopitar”. Smo strokovnjaki za izdelavo unikatnih spletnih projektov in to je naše življenje, ravno zato bodo naši “čevlji” vedno udobni in bodo vzdržali več kot povprečni “čevelj” konkurence.

Poznamo razliko med povprečno in vrhunsko spletno stranjo, zato se ne zadovoljimo s povprečnimi spletnimi podobami, stremimo po popolnosti, kar lahko od nas tudi pričakujete.

Zagotavljamo največjo kvaliteto spletnih grafičnih podob, katere so znova in znova testirane in šele na to ponujene našim strankam. Preizkušene spletne grafične podobe zagotavljajo maksimalno zadovoljstvo naših naročnikov.

Vsako grafično podobo vam ponudimo v predogled in se šele na to lotimo izdelave. Obljubimo, da se bomo trudili dokler ne boste popolnoma zadovoljni.

investicija spletne strani

Povrnitev investicije

Investicija v spletno stran se vam bo povrnila že v kratkem času. Dobra spletna predstavitev vam zagotavlja najkrajšo povrnitev vaše investicije.

Investicija v vaš novi spletni izgled, ki maksimalno služi namenu, ima direkten vpliv na povečanje ogledov spletne strani, povpraševanj ali končne prodaje. Kavica nam pomeni sprostitev in ugodje, ravno tako je s privlačno in funkcionalno spletno stranjo na katero smo lahko ponosni. V sodobnem svetu nam kavica pomeni druženje in sprostitev, kar je investicija, ki se sama po sebi vrača iz dneva v dan. Investicija v kakovostno spletno stran se nam ravno tako vrača iz dneva v dan. Mi vam spletno podobo prilagodimo tako, da se vam le ta povrne v najkrajšem času, kar je investicija v vašo prihodnost in vaš posel.

optimizacija spletne strani

Optimizirano za spletne iskalnike

SEO optimizacija je nekakšna “temna magija” v ozadju vseh slik in besedil. Vse naše spletne strani so prijazne spletnim brskalnikom, kar pomeni, da bo vaša spletna stran najdena enostavneje in hitreje in to na vseh glavnih spletnih brskalnikih.

Že dolgo časa je znano, da imajo vsi, ki so prvi med organskimi zadetki na Google, veliko prednost pred konkurenco. Ta trenutek praktično vsak uporablja spletne brskalnike in išče, morda tudi to kar ponujate vi. Ko nekdo išče nekaj kar ponujate vi, je pomembno da ste prvi med vsemi organskimi zadetki, kajti le ti štejejo in pripeljejo do željenega klika, povpraševanja ali nakupa.

Kdor prvi pride, prvi melje. Z nami je lahko ravno vaš mlin tisti zmagovalni, ki bo zmlel največ žita, dobil največ klikov, povpraševanj ali nakupov!

socialne spletne strani

Povezava s spletnimi socialnimi omrežji

Z nami bo vaša nova spletna stran omogočala dvosmerno izmenjavo informacij, med vami kot lastnikom spletne strani ter obiskovalci vašega spletnega mesta. Spletna socialna omrežja nam omogočajo merjenje neposrednega odziva obiskovalcev naše spletne strani ter prilagajanje spletne vsebine glede na splošen interes, kar je pri nas vgrajeno kot standard.

Spletna stran v nobenem primeru ni vaša statična predstavitev ampak je veliko več kot to. Spletna socialna omrežja so naredila revolucijo glede socialnosti in druženja na spletu, kar tudi mi s pridom izkoriščamo in že v osnovi ponujamo vsem našim naročnikom kot standard na njihovi spletni strani.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri