Menu
Artur – Sistem upravljanja uporabniške izkušnje vaših strank

Artur – Sistem upravljanja uporabniške izkušnje vaših strank

Artur je orodje avtomatskega zbiranja povratnih informacij, ki vam dokazano poveča število novih kupcev.

Sistem Artur je edinstvena rešitev na slovenskem trgu, ki vam prinese naslednje koristi:

Pomaga vam povečati lojalnost strank

Sistem Artur vam omogoča konstantno, neprekinjeno spremljanje dejanskega zadovoljstva vaših kupcev. V realnem času izveste, kaj je vašim strankam všeč, rešujete njihova morebitna nezadovoljstva, od vaših strank pa neposredno dobite tudi dobite predloge za izboljšavo vaše spletne trgovine. Rigidno spremljanje zadovoljstva strank in stalno izboljševanje nakupne storitve se izplača - zadovoljne stranke se vračajo in več potrošijo.

Koristi-artur-1

Pomaga vam do novih strank

Številni potencialni kupci, ki obiščejo vaše spletne strani, imajo problem z zaupanjem. V preteklosti so se že opekli s spletnimi nakupi, plačali za blago, ki ga niso prejeli ali prejeli blago slabe kvalitete. Če ti kupci vaše trgovine še ne poznajo, se težje odločijo za nakup pri vas, saj vam še ne zaupajo.

Sistem Artur ustvari t.i. 'peer approval' efekt, vaše obstoječe stranke spremeni v promotorje vaše trgovine. Widget (gradnik) Artur na vaši spletni trgovini novim obiskovalcem vaše strani dokaže, da imate številne zadovoljne stranke in da ste vredni njihovega zaupanja.

Stranke ne zaupajo oglaševanju podjetja, verjamejo pa drugim strankam, ker si z njimi delijo izkušnja nakupa. Če jim lahko dokažete, da imate številne zadovoljne stranke, se bodo lažje odločile za nakup pri vas.

Sistem Artur je celovita rešitev upravljanja zadovoljstva vaših strank, ki vam pomaga povečevati lojalnost vaših strank in omogoči lažje pridobivanje novih strank.

Če želite začeti z uporabo sistema Artur, izpolnite zahtevek na https://www.artur.com/spletne-trgovine.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.