Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Artur – Sistem upravljanja uporabniške izkušnje vaših strank

Artur je orodje avtomatskega zbiranja povratnih informacij, ki vam dokazano poveča število novih kupcev.

Sistem Artur je edinstvena rešitev na slovenskem trgu, ki vam prinese naslednje koristi:

Pomaga vam povečati lojalnost strank

Sistem Artur vam omogoča konstantno, neprekinjeno spremljanje dejanskega zadovoljstva vaših kupcev. V realnem času izveste, kaj je vašim strankam všeč, rešujete njihova morebitna nezadovoljstva, od vaših strank pa neposredno dobite tudi dobite predloge za izboljšavo vaše spletne trgovine. Rigidno spremljanje zadovoljstva strank in stalno izboljševanje nakupne storitve se izplača - zadovoljne stranke se vračajo in več potrošijo.

Koristi-artur-1

Pomaga vam do novih strank

Številni potencialni kupci, ki obiščejo vaše spletne strani, imajo problem z zaupanjem. V preteklosti so se že opekli s spletnimi nakupi, plačali za blago, ki ga niso prejeli ali prejeli blago slabe kvalitete. Če ti kupci vaše trgovine še ne poznajo, se težje odločijo za nakup pri vas, saj vam še ne zaupajo.

Sistem Artur ustvari t.i. 'peer approval' efekt, vaše obstoječe stranke spremeni v promotorje vaše trgovine. Widget (gradnik) Artur na vaši spletni trgovini novim obiskovalcem vaše strani dokaže, da imate številne zadovoljne stranke in da ste vredni njihovega zaupanja.

Stranke ne zaupajo oglaševanju podjetja, verjamejo pa drugim strankam, ker si z njimi delijo izkušnja nakupa. Če jim lahko dokažete, da imate številne zadovoljne stranke, se bodo lažje odločile za nakup pri vas.

Sistem Artur je celovita rešitev upravljanja zadovoljstva vaših strank, ki vam pomaga povečevati lojalnost vaših strank in omogoči lažje pridobivanje novih strank.

Če želite začeti z uporabo sistema Artur, izpolnite zahtevek na https://www.artur.com/spletne-trgovine.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri