Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

O Degrizu

Degriz je podjetje, ki se specializira v razvoju visokokakovostnih in naprednih spletnih trgovin po meri. Osredotočeni smo na izdelavo spletnih trgovin, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank, ter zagotavljamo celovite rešitve, ki vključujejo tudi svetovanje in podporo.

O Degrizu

Sem Anže Voh, Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Z izkušnjami v lastni prodaji in upravljanju spletnih trgovin ter z več kot sto izdelanimi spletnimi trgovinami za različna podjetja, sem pridobil dragocene vpoglede v delovanje spletnega poslovanja. Spoznal sem, da pretekli uspehi ne zagotavljajo nujno uspeha v prihodnosti ter da je stalno izpopolnjevanje in prilagajanje ključno za uspešno spletno prisotnost.

Moje strokovno znanje in izkušnje ne le v izdelavi spletnih trgovin, ampak tudi v lastni prodaji, mi omogočajo, da razumem potrebe in izzive naših strank ter jim nudim celostne rešitve, prilagojene njihovim specifičnim potrebam.

Poleg oblikovanja in razvoja spletnih trgovin vam nudim tudi primerno svetovanje, saj verjamem, da je vzpostavitev uspešne spletne trgovine celosten proces, ki zahteva tudi ustrezno strategijo in načrtovanje.

Združimo moje znanje, izkušnje in vaše cilje ter skupaj ustvarimo unikatno in uspešno spletno trgovino, ki bo navdušila vaše stranke in pripomogla k rasti vašega posla.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.