Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Mobilna spletna mesta (strani in trgovine)

Mobilna spletna mesta so nov prodajni hit, ki ga je »požegnal« tudi velikan Google. V svojo logiko ocene vašega spletnega mesta in umestitve med iskalne rezultate v iskalniku je od 21. aprila 2015 naprej vključena tudi mobilna verzija spletnega mesta. Tukaj je vaša priložnost, da pridobite plus točke in prehitite svojo konkurenco!

Mobilna spletna mesta (strani in trgovine)

Kaj je mobilno spletno mesto (mobilna stran ali trgovina)?

Spletne strani in trgovine že vsi dobro poznamo, mobilne pa so dejansko različica spletnih strani ali trgovin, ki so prilagojene manjšim zaslonom mobilnih naprav. Izkazalo se je, da je v zadnjem času več na spletu več obiskovalcev, ki uporabljajo mobilne naprave, kot namizne ali prenosne računalnike. Če vaše spletno mesto ni prilagojeno manjšim zaslonom, dejansko izgubljate svoje potencialne kupce in pomagate konkurenci. Mobilno spletno mesto lahko to popravi, saj je prilagojeno vsem manjšim zaslonom mobilnih naprav in pravilno prikazuje vsebino trgovine ali strani.

mobilna spletna trgovina
mobilna spletna stran

Zakaj vam izdelava mobilne trgovine lahko koristi?

  • Višje boste umeščeni na Googlu.
  • Povečal se bo vaš doseg do ciljne publike in kupcev.
  • Tudi na manjših ekranih bo vaše spletno mesto optimalno prikazano.
  • Omogočen bo tudi napredni marketing.

Zakaj je izdelava mobilnega spletnega mesta nujna?

Ker je uporaba pametnih mobilnih telefonov in tablic v porastu, je izdelava mobilnega spletnega mesta v današnjem času pravzaprav nujna. Mobilno spletno mesto ima drug format prikazovanja kot spletno mesto, zato ima tudi prilagojeno vsebino in funkcionalnosti, ki se prikazujejo na vseh mobilnih napravah.

V kolikor se šele odločate za izdelavo spletnega mesta je dobro razmisliti, ali bi se odločili za uporabo odzivnega dizajna (responsive), ali za izdelavo mobilnega spletnega mesta posebej. Odziven dizajn ne prinaša plus točk na Googlu, mobilno spletno mesto je zato lahko vaša prednost pred drugimi.

izdelava mobilne spletne strani

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.