Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

VPRAŠANJE: Katere so največje razlike socialnih omrežij kot orodja za trženja oziroma prodajo od drugih internetnih poti?

Glavna prednost trženja socialnih omrežij pred ostalimi internetnimi potmi je ta, da imamo lahko na socialnih omrežjih veliko bolj ciljano oglaševanje, kar na omogoča boljšo konverzijo med kliki in nakupi oz. povpraševanjem. Ko se uporabniki registrirajo v skupnost, morajo namreč posredovati zahtevane podatke, kot so spol, kraj bivanja, leto rojstva in podobni. Tako imajo lastniki spletnih skupnosti v svoji lasti ogromno zbirko osebnih podatkov in hkrati tudi podatkov o navadah in potrebah uporabnikov. Ti podatki podjetjem omogočajo ciljano oglaševanje, kar pomeni, da se točno določen oglas prikaže samo točno določenim uporabnikom spletne skupnosti.

Druga pomembna prednost socialnih omrežij je hitrost širjenja informacij med uporabnik. Zaradi povezanosti in razvejanosti omrežij lahko hitro pridemo do informacije in hkrati tudi nanje hitro od-reagiramo. Komunikacija je na račun pogovornih oken, zasebnih sporočil, komentarjev itd. veliko enostavnejša in posledično hitrejša.
Socialna omrežje nam omogoča generiranje zvezne oz. kontinuirane marketinške kampanje hkrati pa so idealen prostor tudi za virusno komuniciranje. To nam omogoča posredovanje informacij, priporočil ali kritik o podjetjih, izdelkih ali storitvah na neformalen in veliko bolj oseben način.

Imate vprašanje? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili!

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri