Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Povezava trgovine in socialnega omrežja Facebook

Spletne skupnosti so vedno bolj popularne in imajo veliko število članov zaradi katerega so dobri prodajni kanali, ki jih lahko izkoristimo za promocijo spletne trgovine. Vas zanima kako lahko to naredite? Za vas smo napisali nekaj možnosti. Za primer smo vzeli trenutno najbolj popularno omrežje Facebook in spletne trgovine naših strank.

Možnosti povezave trgovine in Facebooka:

Priporočila vaših artiklov (like ali všeč mi je)

Priporočila vaših artiklov

S pomočjo "Všeč mi je" gumba lahko vsak obiskovalec vaše trgovine z enim klikom razširi informacije svojim prijateljem. Na strani produkta se vgradi moder Facebook gumbek s tekstom na katerega lahko kliknemo in nam objavi na našem zidu povezavo do strani produkta. Povezava vsebuje sliko artikla, naslov in kratek opis. Povezavo lahko na zidu potem tudi ostali komentirajo in delijo med sabo. Ena takšen Like obiskovalca nam lahko na stran pripelje nove obiskovalce in po sreči tudi nove stranke. Saj veste, da so priporočila dober dejavnik pri odločitvi o nakupu

Spodbudite debato o artiklu s Facebook komentarji

Komentarji na spletni trgovini

Sedaj lahko izboljšate izkušnjo na trgovini s Facebook komentiranjem in povečajte obisk strani. Uporabniki lahko tako, komentirajo vaš produkt preko svojega računa. Vmesnik je enostaven in ponuja hiter odziv poleg tega pa je poznan vsem saj je enak, kot na Facebook strani.

Olajšajte registracijo s pomočjo Facebook connecta

Enostavna registracija na trgovini

Z vgradnjo sistema se lahko sedaj vsak hitro registrira in nato prijavi z istimi dostopnimi podatki, kot do Facebook strani. Tako je postopek registracije poenostavljen in pohitren. Ko ste enkrat registrirani, je za prijavo na stran potreben le klik.

Poleg omenjenih možnosti je še nekaj rešitev za povezavo, med zgoraj omenjenimi še Facebook Like box, kjer lahko prikažete vse člane vaše Facebook strani in še mnogo. Če vas zanima kako lahko vi povežete svojo trgovino, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri