Menu
Povezava trgovine in socialnega omrežja Facebook

Povezava trgovine in socialnega omrežja Facebook

Spletne skupnosti so vedno bolj popularne in imajo veliko število članov zaradi katerega so dobri prodajni kanali, ki jih lahko izkoristimo za promocijo spletne trgovine. Vas zanima kako lahko to naredite? Za vas smo napisali nekaj možnosti. Za primer smo vzeli trenutno najbolj popularno omrežje Facebook in spletne trgovine naših strank.

Možnosti povezave trgovine in Facebooka:

Priporočila vaših artiklov (like ali všeč mi je)

Priporočila vaših artiklov

S pomočjo "Všeč mi je" gumba lahko vsak obiskovalec vaše trgovine z enim klikom razširi informacije svojim prijateljem. Na strani produkta se vgradi moder Facebook gumbek s tekstom na katerega lahko kliknemo in nam objavi na našem zidu povezavo do strani produkta. Povezava vsebuje sliko artikla, naslov in kratek opis. Povezavo lahko na zidu potem tudi ostali komentirajo in delijo med sabo. Ena takšen Like obiskovalca nam lahko na stran pripelje nove obiskovalce in po sreči tudi nove stranke. Saj veste, da so priporočila dober dejavnik pri odločitvi o nakupu

Spodbudite debato o artiklu s Facebook komentarji

Komentarji na spletni trgovini

Sedaj lahko izboljšate izkušnjo na trgovini s Facebook komentiranjem in povečajte obisk strani. Uporabniki lahko tako, komentirajo vaš produkt preko svojega računa. Vmesnik je enostaven in ponuja hiter odziv poleg tega pa je poznan vsem saj je enak, kot na Facebook strani.

Olajšajte registracijo s pomočjo Facebook connecta

Enostavna registracija na trgovini

Z vgradnjo sistema se lahko sedaj vsak hitro registrira in nato prijavi z istimi dostopnimi podatki, kot do Facebook strani. Tako je postopek registracije poenostavljen in pohitren. Ko ste enkrat registrirani, je za prijavo na stran potreben le klik.

Poleg omenjenih možnosti je še nekaj rešitev za povezavo, med zgoraj omenjenimi še Facebook Like box, kjer lahko prikažete vse člane vaše Facebook strani in še mnogo. Če vas zanima kako lahko vi povežete svojo trgovino, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.