Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento Activa plačilni modul

Kaj je Magento Activa?

Magento Activa je eden od sistemov procesiranja plačil s plačilnimi karticami v spletni trgovini. Activa sistem za svoje delovanje ne potrebue SSL certifikata in je popolnoma integriran z vašo Magento spletno trgovino. Procesi se odvijajo po standardu 3D Secure CAP – avtentikacija poteka s pomočjo kartičnih sistemov MasterCardov SecureCode™ in Verified by Visa™.

Katere kartice podpira Activa sistem?

Activa sistem podpira plačevanje v spletni trgovini s karticami:

  • Activa Maestro,
  • Activa MasterCard,
  • Visa in
  • Visa Electron

Da bi modul lahko implementirali v vašo spletno trgovino, morate skleniti pogodbo z eno izmed naštetih bank: Banka Celje, Banka Koper, Gorenjska banka, Nova KBM, BKS Bank AG, Bančna podružnica, Deželna banka Slovenije, Hranilnica LON, Hranilnica Vipava, Nova KBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen Banka in Sberbank banka.

Prednosti modula Magento Activa:

  • Varno plačevanje s plačilnimi karticami (izvedba plačila poteka preko varne strani Activa sistema).
  • Za hrambo in obdelavo občutljivih informacij skrbi direktno Activa sistem.
  • Enostavna uporaba za stranke.
  • Plačilo prejmete še preden odpošljete izdelke.
  • Vsakodnevno 24-urno delovanje.
Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri