Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Baza kontaktov = naložbeno prodajno zlato

Zgradite si svoj “neodvisen” oglaševalski kanal

Tudi sami opažate, da oglaševanje postaja vedno dražje in dražje? Zakaj bi plačevali več kot je potrebno, optimizirajte, prihranite.

Viralna promocija je primerno orodje, če so vaši cilji: vzpostavitev ali povečanje baze kontaktov, pridobivanje Facebook oboževalcev, prepoznavnost blagovne znamke (branding), pospeševanje prodaje ali boljše segmentacije vaših strank.

V zadnjem času se vse več naročnikov odločba za izvedbo co-partnerske viralne promocije. Namen takšne promocije je, da se pri izvedbi poveže od 3 - 5 partnerjev, ki imajo skupen interes nastopa na trgu.

Vas zanima nova baza kontaktov? Pišite nam na marketing@degriz.net

Kaj prinaša izvedba viralne promocije na ključ?

 • pridobivanje kontaktov v trajno last – z dobro spletno promocijo lahko v mesecu dni pridobite tudi več 10.000 novih kontaktov (skladno z zakonodajo in uredbo GDPR),
 • kreativno oblikovanje, s katerim bomo poskrbeli za prepoznavnost vaše blagovne znamke,
 • profiliranje kontaktov za potrebe direktnega marketinga (nakupne namere),
 • oglaševanje vaših izdelkov ali storitev,
 • pospeševanje prodaje
  • z e-kuponi, ki jih stranke natisnejo in unovčijo na prodajnem mestu,
  • skozi posebne ugodnosti za sodelujoče v spletni promociji,
  • z učinkom foot traffic, ki stranke pripelje na vaše prodajno mesto,
  • preko neposredne oddaje povpraševanja po vaši ponudbi,
 • viralni učinek, ki sproži širjenje glasu med potrošniki – z dobro zastavljenim viralnim učinkom lahko v mesecu dni dosežete tudi več 100.000 potencialnih strank,
 • pridobivanje novih Facebook sledilcev, tudi več 1.000,
 • povečanje obiska spletne strani/trgovine.

Od teorije v prakso

Primer: co-partnerske nagradne igre, pri kateri so sodelovale 3 blagovne znamke

Rezultati: 

Zaupajte naši tehnično, oblikovalsko in pravno podkovani ekipi. Viralno promocijo bomo pripravili na ključ, upoštevajoč vaše cilje, oblikovno podobo in posebnosti vašege blagovne znamke.

Vas zanima nova baza kontaktov? Pišite nam na marketing@degriz.net
Degriz v sodelovanju z agencijo D-STUDIO

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri