Menu

Podpora prodaji

SEO – Optimizacija za iskalnike

Če vas stranke ne najdejo v iskalniku, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi, da bo vidna. Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljamo. Vse je potrebno prilagoditi, da dobite čimveč strank, ki bodo naročile vašo storitev. Z različnimi taktikami poskrbimo, da bo vaša stran ali trgovina med prvimi, ki jih potencialni kupec vidi med iskanjem.

Več o optimizaciji za iskalnike


Oglaševalska kampanija (tekstovni oglasi)

Z analizo prometa in prodaje na strani razvijemo strategijo oglaševanja preko Google Adwords in drugih oglaševalskih mrež. Z dnevnimi poročili in trendi poskrbimo, da se potencialne kupce doseže s kar najmanjšim oglaševalskim budžetom. Ceno in vsebino posameznih oglasov tako tedensko prilagajamo potrebam. Rezultati prodaje in oglaševanja se redno primerjajo s čemer se zagotovi, da so vse oglaševalske kampanije optimalno naravnane.


Trženje v socialnih omrežjih

Ustvarjanje skupine in podstrani v socialnih omrežjih, kot je Facebook, je odlična promocija zaspletno trgovino. Na tak način potencialni kupec dobi zaupanje, ki pelje v nakup. Trženje preko socialnih omrežij je še posebno močno orodje, ker spodbuja priporočila med uporabniki. Vsem članom skupin se lahko pošilja novice in osvežuje strani z novimi produkti. Skupine so odlična podpora različnim akcijam in nagradnim igram. Pri vsakem uporabniku so vidne njegove aktivnosti Vaši strani, kar je brezplačna reklama oziroma dodatna povezava. Uporabnike privajamo na tovrstne nakupe in dosežemo kupce, ki sicer ne bi kupili na spletu.


Pojavljanje na tematskih spletnih straneh

Postavili bomo vsebinske spletne strani na temo mode, modnih dodatkov, parfumov, kozmetike in zdravega življena. Na strani se dodajajo relevantni članki s povezavami na spletno trgovino inprodukte. Ker gre za “priporočilo vrstnika” je tovrstna informacija v očeh uporabnika vredna več.Rezultat je več obiska in boljše rangiranje v iskalnikih.


E-obvestila strankam

Preko ankete ali nagradne igre pridobimo bazo uporabnikov in email naslovov. Redno obveščanje strank o novih produktih, akcijah in o zanimivih vsebinah na internetu ohranja stik s stranko in jo spomni na nove nakupe. Visoka učinkovitost, potrebno je paziti na kvaliteto obvestil, izgled in pogostost. Sledimo rezultatom in odzivu na akcije preko emaila in na podlagi tega dodelujemo vsebino sporočil.

Več o email marketingu


Nagradne igre in ankete

Nagradne igre so odlične za pridobivanje baze strank in novih kontaktov. Vpliva tudi na pozitiven odnos kupca. S pravilno pripravljeno strategijo virusnega marketinga lahko nagradna igra v kratkem času močno poveča doseg oglaševanja brez povečevanja investicije. Poskrbimo zasplošne pogoje nagradne igre tako,da vsi sodelujoči dovolijo prejemanje e-obvestila. Nagradno igro promoviramo na več portalih in v socialnih omrežjih, kjer jih promovirajo tudi uporabniki. Nagradna igra najboljši efekt doseže če je podprta z drugimi načini spletnega marketinga.

Več o nagradnih igrah in anketah

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.