Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Podpora prodaji

SEO – Optimizacija za iskalnike

Če vas stranke ne najdejo v iskalniku, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi, da bo vidna. Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljamo. Vse je potrebno prilagoditi, da dobite čimveč strank, ki bodo naročile vašo storitev. Z različnimi taktikami poskrbimo, da bo vaša stran ali trgovina med prvimi, ki jih potencialni kupec vidi med iskanjem.

Več o optimizaciji za iskalnike


Oglaševalska kampanija (tekstovni oglasi)

Z analizo prometa in prodaje na strani razvijemo strategijo oglaševanja preko Google Adwords in drugih oglaševalskih mrež. Z dnevnimi poročili in trendi poskrbimo, da se potencialne kupce doseže s kar najmanjšim oglaševalskim budžetom. Ceno in vsebino posameznih oglasov tako tedensko prilagajamo potrebam. Rezultati prodaje in oglaševanja se redno primerjajo s čemer se zagotovi, da so vse oglaševalske kampanije optimalno naravnane.


Trženje v socialnih omrežjih

Ustvarjanje skupine in podstrani v socialnih omrežjih, kot je Facebook, je odlična promocija zaspletno trgovino. Na tak način potencialni kupec dobi zaupanje, ki pelje v nakup. Trženje preko socialnih omrežij je še posebno močno orodje, ker spodbuja priporočila med uporabniki. Vsem članom skupin se lahko pošilja novice in osvežuje strani z novimi produkti. Skupine so odlična podpora različnim akcijam in nagradnim igram. Pri vsakem uporabniku so vidne njegove aktivnosti Vaši strani, kar je brezplačna reklama oziroma dodatna povezava. Uporabnike privajamo na tovrstne nakupe in dosežemo kupce, ki sicer ne bi kupili na spletu.


Pojavljanje na tematskih spletnih straneh

Postavili bomo vsebinske spletne strani na temo mode, modnih dodatkov, parfumov, kozmetike in zdravega življena. Na strani se dodajajo relevantni članki s povezavami na spletno trgovino inprodukte. Ker gre za “priporočilo vrstnika” je tovrstna informacija v očeh uporabnika vredna več.Rezultat je več obiska in boljše rangiranje v iskalnikih.


E-obvestila strankam

Preko ankete ali nagradne igre pridobimo bazo uporabnikov in email naslovov. Redno obveščanje strank o novih produktih, akcijah in o zanimivih vsebinah na internetu ohranja stik s stranko in jo spomni na nove nakupe. Visoka učinkovitost, potrebno je paziti na kvaliteto obvestil, izgled in pogostost. Sledimo rezultatom in odzivu na akcije preko emaila in na podlagi tega dodelujemo vsebino sporočil.

Več o email marketingu


Nagradne igre in ankete

Nagradne igre so odlične za pridobivanje baze strank in novih kontaktov. Vpliva tudi na pozitiven odnos kupca. S pravilno pripravljeno strategijo virusnega marketinga lahko nagradna igra v kratkem času močno poveča doseg oglaševanja brez povečevanja investicije. Poskrbimo zasplošne pogoje nagradne igre tako,da vsi sodelujoči dovolijo prejemanje e-obvestila. Nagradno igro promoviramo na več portalih in v socialnih omrežjih, kjer jih promovirajo tudi uporabniki. Nagradna igra najboljši efekt doseže če je podprta z drugimi načini spletnega marketinga.

Več o nagradnih igrah in anketah

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri