040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Znanje

Znanje je dragoceno. Mnogi uspešni podjetniki skrivajo svoj recept za uspeh. Mi pa smo drugačni.

Želimo si, da tudi vi postanete uspešni, zato smo pripravljeni svoje znanje deliti z vami.

Znanje

  Za vas pripravili tri poslastice

  Brezplačne e-knjige – kjer boste našli odgovore na svoja vprašanja o spletnem poslu.

  Brezplačne nasvete –kjer boste v člankih lahko prebrali zanimivosti o spletni prodaji in drugih tematikah.

  Izobraževanja – kjer boste izvedeli vse o terminih za zanimiva in poučna izobraževanja.

  spletna trgovina znanje
  ideja spletna trgovina

  Znanja ni nikoli dovolj

  Čeprav se nam pogosto zdi, da zdaj pa res že vemo vse, se nam zgodi, da hitro ugotovimo, da to ni res. Naši možgani vsepovsod vpijajo informacije in želijo odgovore na vprašanja, ki se nam porajajo. Izkoristite brezplačen vir informacij in se naučite nekaj več o spletnem poslu. Morda vas presenetimo in odkrijemo kakšno novo pot do vašega uspeha.

  Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

  200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

  Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

  Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

  Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

  S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

  Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

  Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

  Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

  Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

  Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

  E-novice

  Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

  Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

  Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

  © 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.

  Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

  Zapri