Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

SEO-optimizacija za spletne iskalnike

Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljate, kot zadetek vpisanega iskalnega niza iskalca na spletu.

SEO-optimizacija za spletne iskalnike
  • Optimizacija spletnega mesta (on-site optimizacija)

    Za Google-ov algoritem je znano, da je skrivnost in natančnih podatkov ter matematičnih formul, na podlagi katerih Google razvršča vašo spletno stran v iskalniku, ni mogoče pridobiti.

    Preberi vse
  • Off site optimizacija

    Off site optimizacija je tista optimizacija, ki je ne delamo na spletni strani, ampak na vhodnih povezavah pred vstopom na spletno stran.

    Preberi vse

Za pridobitev čim višjega števila obiskovalcev oziroma potencialnih kupcev je potrebno prilagoditi celotno vsebino. 

»Če vas stranke v iskalniku ne najdejo, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi tako, da bo vidna«.

Pritegniti morate prave iskalce in s svojo spletno stranjo pridobiti njihovo zaupanje, da bodo na spletno stran prihajali večkrat in na njej ostajali dlje časa. Obiskovalci se bodo spremenili v kupce, če bodo na spletni strani ostali vsaj nekaj minut in v večini primerov se to zgodi šele po tretjem ali celo po četrtem obisku.

Pomembno je privabiti prave potencialne kupce, torej takšne, ki jih vaši artikli zanimajo. Iskalniki so odlična priložnost za to, saj lahko oglašujete ob pravem času in na pravem mestu, kar je najbolj učinkovito. Ko bodo kupci želeli vašo storitev, se jim bo prikazala vaša spletna stran.

Cilj vsake spletne trgovine je vodilno mesto v iskalnikih za ključne besede. Vso statistiko lahko tudi spremljate in natančno izveste, kaj je obiskovalec iskal, da je na vaši spletni strani kupil artikle oziroma naročil vašo storitev. Na rezultate iskanj se obiskovalci veliko bolj zanašajo kot na zakupljene povezave, nakupi in obiski so pogostejši. Zato je pomembno, da se vaša spletna stran v iskalnikih nahaja zelo visoko, najvišje ravno za tiste iskalne besede, ki jih uporabljajo vaši kupci. Potrebno je vedeti, da prva organska povezava na Google-u dobi več kot polovico vseh klikov na strani, zato se zagotovo splača biti na prvem mestu. Seveda pa to ne velja za vsako ceno, zato je včasih bolje kakšno konkurenčno ključno besedo izpustiti in se osredotočiti na več daljših besed ali na več nišnih besed.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.